Anelor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Wishmaster said: Çok babacan adamdı..Günde iki paket sigarasını içmeden edemezdi..Zeytini kekikli severdi..Şampuanı Blendax'tı..Ah ah..Garibim..Hasta olduktan sonra Head&Shoulders kullanmak zorunda kaldı.Çok yazık oldu çok..ahah bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 6m ne ya, gsnin uzerine 1-2m koyup vermesi laizm. o da alan takimin taraftarlari icin bir psikiyatri bolumu acilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Rewendor said: sezon başı sabrisinden 10 tane alınırdı o paraya, ama şu anda sabri 6 milyon dolardan fazla eder :) BulletRide said: escape said: Sabri iyi hoş koşuyoda. Teknik yok abi. Kaleye vurduğu her top farkla auta cıkıyo. Diğer sağ bekler ampul gibi asıyor doksana di mi Dani Alves'i falan izleyin adam nerelere vuruyor topu, önemli olan o kadar denemede 1-2 kez isabetli orta veya gol olması.Basketbol değil bu oyun field goal hesaplanmıyor % kaç atmış diye.Maicon dışında çoğu adamın durumu bu Avrupada'da. Tekrar söylüyorum... Sabri kötü - berbat - salak - beyinsiz - yeteneksiz vbvbvb diyenler bir zahmet daha iyisini yazabilir mi buraya? Muthemelen sadece "GG rullaz" gibi bişeyler zırvalayacaksınız. Kabul etmelisiniz, SABRİ BU ÜLKENİN EN İYİ 10 FUTBOLCUSUNDAN BİRİ. Neden bu kadar kabul edilemez geliyor herkese? Haydi ben 10 diyim de siz 50 deyin. Neymiş, şut çekince dağa taşa vuruyormuş. Biri üşenmemiş istatistik çıkartmıştı. Son bilmem kaç yılın en çok gol atan Türk BEK oyuncusu Sabri. Eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kabullenemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lol eeesi yok abi, sabri bu, kimi zaman turkiyenin en iyi sag beki, kimi zaman dunyanin en kotu sag beki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ben bir GS'li olarak hiç memnun değilim sabriden.Adamda bi kere zeka yok.Suratından aptallık akıyor.Saha içinde yaptığı abuk sabuk hareketler de bunla ilgili.Rahat bi 6-7 senedir sabri bizde ama bir an olsun adama güvenemedim.Harbi 7 senedir bizde oynayan adama maç içinde 1 dk güvenemedim.Böyle saatli bomba gibi bir adam sabri.. Ben onun yerine,daha soğukkanlı,daha zeki,daha tutarlı oynayan Uğur'u,freni patlamış kamyon gibi random sağa sola koşan sabri'ye 9283928 kere tercih ederim.O da olmazsa paftan genç çocuk çıksın o oynasın,en azından tecrube kazanmış olur, çünkü bu hıyarağasıyla olacak şey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 işşte kast ettiğim buydu... Yerine oyuncu YOK. Uğur Uçar sabrinin yarısı bile değil, bunu son maçlarda gördük. Şimdi sabri dönene kadar DM'den bozma DR olarak barış oynayacak orada. Keita ve sabri ayni anda sahadayken ZEVK alarak izlemediniz mi? Ama bu sebebi belirsiz nefret, aşağılama, küçümseme sonlanmayacak. Allahtan futboldan anlayan teknik adamlar görüyorlar gerçeği de adam devam ediyor. Bakınız son 4-5 GS teknik direktörü ve son 3 Milli takım TD. GSlıya GSlıdan da başka düşman lazım değildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 6 milyon euroya sabriden daha iyi hucüm sağ beki alamaz GS. bu seneki performansı cidden inanılmaz sabrinin. geçen sene 3-4 maçta bir bu sezonki performansını yakalayabiliyordu, bu sezon her maç iyi. geçen sezonlar az sövmemiştim sabriye ama bu sezon hem performansı hem de hakemlere ve rakip oyunculara davranışındaki değişim sayesinde yokluğunda takımda aranan bir isim oldu sabri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sostizm said: SABRİ BU ÜLKENİN EN İYİ 10 FUTBOLCUSUNDAN BİRİ. Neden bu kadar kabul edilemez geliyor herkese? Haydi ben 10 diyim de siz 50 deyin. Neymiş, şut çekince dağa taşa vuruyormuş. Biri üşenmemiş istatistik çıkartmıştı. Son bilmem kaç yılın en çok gol atan Türk BEK oyuncusu Sabri. Eee? Aşırı feci uçmuşsun, tamam adamda bu sezon bir toparlanma var ve Gökhan'da da tersine bir form düşüşü var sizi sevindiren. Ama böyle en iyi 10 topçudan biri falan edilecek lakırtı değildir yani, şu son aylarda olan 10 tane maça bakıp iyi futbolcu olunmuyor yani. Herkes biliyor ki Sabri'nin sağı solu belli değil, yetenek olarak değil ama mental-zeka olarak gayet yetersiz. Belli ki Rijkaard ve ekibi tarafından terapi altına alınmış ve ehlileştirilmeye çalışılıyor. Kalıcı bir düzelme sağlanırsa tabiiki iyi futbolcu olur uzun vadede, ama böyle bikaç ayda süpermen oldu havasına sokmayın komik oluyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adamınbiri said: sabri imzayı dışarı atarda kabul edilmez transferi AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sabri myneti heklemis, karizmayi kurtarmaya calisiyo zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sostizm said: işşte kast ettiğim buydu... Yerine oyuncu YOK. Uğur Uçar sabrinin yarısı bile değil, bunu son maçlarda gördük. Şimdi sabri dönene kadar DM'den bozma DR olarak barış oynayacak orada. Keita ve sabri ayni anda sahadayken ZEVK alarak izlemediniz mi? Ama bu sebebi belirsiz nefret, aşağılama, küçümseme sonlanmayacak. Allahtan futboldan anlayan teknik adamlar görüyorlar gerçeği de adam devam ediyor. Bakınız son 4-5 GS teknik direktörü ve son 3 Milli takım TD. GSlıya GSlıdan da başka düşman lazım değildir zaten. Dediğin gibi Ugur Sabri'nin yarısı olamaz :D Ama ne konuda olamayacağını sanırım anladın..Emin ol,Gs'yi senden daha fazla düşünüyorum ve Sabri kesilip fakirlere dağıtılsın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Benim yadırgadığım şey, bir sağ bekin çektiği şutlarla ve orta açma becerisiyle ölçülmesi. orta açması gene bir nebze. ama daha önemli şeyler. sabrinin yaptığı defansı gayet başarılı buluyorum, yerini kapatabiliyor, arkasında boşluk bıramkıyor çünkü hızlı, aynı şekilde çalım yedimi adamı bırakmıyor. tamam çok kötü maçları olabilir bek olarakta ama ortalamanın fazlasıyla üstünde. sabrinin şutlarının tartışılması aslında türkiyede futbolu ne kadar az anladığımızn kanıtıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=t7i7tJVnrnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 AHAAHAHAHAHASDHASJHŞSJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sabri ile Dani Alves arasında tek fark var. Sadece biriyle dalga geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ASdsadsadASDsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bunu izlerken yerlere yatmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Belirli bir argüman ortaya koyan insana verilebilen cevabın AHAHAHA olabilmesi de ayrıca acıklı bir durum aslında ama yapabilicek bişey yok tabi. -Sabri iyi futbolcu işte istatistikler. -AHAHAHAHA -x tane takım,y tane milli takım teknik direktörü banko oynattı bu adamı -AHAHAHAAHA -E tamam problemleri vardı hakemle rakiple çok didişiyordu bu performansını düşürüyordu artık aştı bunları. -AHAHAHAHA gidiyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 en cok gol atan ne yaw? wikipedia'da http://en.wikipedia.org/wiki/Sabri_Sar%C4%B1o%C4%9Flu#Career_statistics istatistik var. acin bakin. 236 macta 18 gol atmis kariyerinde. son 3 sezonda da 4 gol atmis. nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Eee Türkiye'de aktif futbol oynayıp daha fazla gol atan bek oyuncusu kim? Ya da asist yapan? Aç bi efsane Carlos'un da istatistiklerine bak istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 carlosu ben efsane gormem de, adam 703 macta 92 gol atmis, bunun 67'si ispanyada. turkiyedeyse 87 macta 10 gol atmis. lugano da turkiyedeki 3.5 senesinde 80 macta 17 gol atmis. o en cok gol atan bek muhabbeti de biraz kofti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 O benim iddiam değildi zaten de en çok gol atanlardan biri olduğu da aşikar^^ Ki daha önce de söylendi adamın görevi gol atmak da değil iyi defans yapsa yeter. Önceki sezonlarda hakemle vs ile uğraşmaktan futbol oynamıyordu. Ha yeteneğinden falan şüphem yok açıkçası benim kendisini futbola biraz daha verir sporcu gibi yaşarsa çok daha büyük paralara transfer olursa da şaşırmayın derim sadece. Tabi bu Sabri'ye bağlı, hırsıyla mücadelesiyle varolan bi futbolcu sonuçta... Eğer bu sezon şu haftaya kadarki performansıyla sezonu tamamlarsa muhtemelen talipleri çıkıcaktır bu paralara önümüzdeki sezon da aynı performansla oynarsa gayet şaşırtıcı rakamlara imza atabilir. Daha önce de söyledik öyle muhteşem alternatifleri de yok Sabri'nin. Yere göğe sığdıramadığımız Gökhan Gönül'de bu sezon yokları oynuyor mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar