DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Newyork'tan aldıydım geçen yılbaşıda kullanmıyorum yani, işime yaramıyor öyle duruyor. Yanında 110V çeviricisinide vericem. Yalnız bölge amerikan aklınızda olsun.Amazondan falan 19$'a bluray alıp izlersiniz çatır çatır :) 500TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 merak ettim ps3'ten ne gibi bir farkı var ki üstüne azcık daha ekliyip onu almayalım? no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bI farki yok en mantiksiz olayida o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 600 liraya 5 oyunlu ps3 almak varken seninkine zor 200 verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Eh yani ev sinema sistemi falan kuruyosan bunu alman daha mantıklı, bi kaç extrası var PS3'te olmayan. Yada mesela benim gibi bütün dvd'lerin , bluraylerin amazon'dan falan alındıysa yani amerikan bölgeyse, rahat rahat kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar