roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yeditepenin mi puanları yüksek, lol. sabancı, koç desen neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben uniye girdigim sene yuksekti, 2004. mühendislik icin konusiyim en azından. simdi nasıl ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 burslularını mı diyon? o her yerde yüksek 1-3-5-7 kişi aldıkları için ama normal girmesi hiç kastırmaz tüm özel üniler böyle gerçi eacı olarak konuşayım bi hukuk için ortalama üstü puan gerekiyor diğer tüm bölümlere para verip okucaksan össye nerdeyse öylesine girmen yetiyor merak edip baktım da, bi genetik ve biyo mühendislik 286, diğer tüm mühendislikler max 265 istemiş. ee kontenjanını bile kapatamamış lol 265 falan da ciddi düşük bir puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 2007'de girmiştim ben, sabancı mühendislik ve doğa bilimlerinin puanı 311 civarıydı, yaklaşık 60k sıralaması vardı. öyle 3-5 soru çözeyim de gireyim denilesi bi puan sayılmaz yani. mesela aynı sene bilgi bilgisayar bilimleri puansız kapattı kontenjanı dolduramadı. barajı geçen giriyordu. yeditepe yine dolduruyor kontenjanları ama puanlar 200 ler civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yok normal bolumleri diyodum da aklımda yuksek diye kalmıs nedense allala. sabancı ve koc'un zaten yuksek olduklarını biliyodum da yeditepe de onlarla yarısır durumdaydı gibi kalmıs aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Sabancının burssuz puanları yüksek falan değil ya. Koç'ta bölüm olduğu için burssuz da yüksek puanla alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 editledim deminki mesajımı neyse, sabancıya da mühendis olmak için 298 yapıp girebiliyonuz koçta da bi tek endüstri müh. puan istiyor (318) diğer mühendislikler en fazla 290 şurdan bakın işte eh :P http://212.175.138.10/puanlar.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Koç hukuk 340'la alıyodu sanki ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ohooo bu ne abi benim girdigim sene vallahi yuksekti baya. ben 300 puan yaptım kadir has elektronige girdim 289 ile mi ne kapatmıstı o sene. sabancı ve koc'un elektronik/bilgisayar muh. bolumleri 320-330 civarlarındaydı. ama her sene sistem falan degisiyo tabi, oss ile isim bittiginden beri takip etmedim ne puanlamayı, ne de sınav sistemini o yuzden bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yeditepe bursların koşullarını bayağı bir kötüleştirdi. o yüzden 2004te falan ilk 5teyken şimdi burslusunun bile puanı düştü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 nileppezdel said: Koç hukuk 340'la alıyodu sanki ya :/mühendisliklerden konuşulduğu için bi tek müh. puanlarına baktım ben bu arada eğer bana ima ettiysen :P edit: o değil de 2009'da sınav zordu diyoruz peşin hüküm getirmeyin benim zamanımda böyleydi cart curt diye :P edit2: tabi gene de özellerde ekstra bi düşüş vardır ona bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 valla benim 6 yıldır öss'ye girip cıkan bi kuzenim var bu sene 230 mu 240 mı ne puanla katü jeofizik mühendisliğine girdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 toggie said: abi bunun neresi eglence anlamadım ben. var mı yaralanan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 lise 2 de yanımda şengül diye bi kız oturuyodu şengülün tam kafaya tavanın sıvası dökülmüştü filmlerde tek kişiye yağmur yağar ya kehanetlidir o kişi aynı öyle kızın kafaya indi dairesel sıva sdfkasdakf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu arada o tavanın altında 30 tane falan mac var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 of ben suratıma daksil patlatmıştım o geldi aklıma hazırlıktım rotringle oynuyodum öyle etiketi falan söküyodum kalem şeklinde daksilin, birden fışk diye bişiler geldi ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 |Joker| said: Revangelis, sadece kendi bölümün berbat değil, mühendislikte tırttan tırt. geleceğiniz için okulunuzu sağda solda kötülemeyin, kendi aranızda kötüleyin ama toplum içinde övünki iyi okul olarak bilinsin dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahfds şunu da koyayım buraya aklıma gelmişken sosyal tesis önü http://img204.imageshack.us/img204/6493/n7291062524970114686.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yeditepe çok kötü ya 1 sene okudum bıraktım baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Revangelis said: ahfds şunu da koyayım buraya aklıma gelmişken sosyal tesis önü http://img204.imageshack.us/img204/6493/n7291062524970114686.jpg ahahahah abi bu ne zaman oldu ya hergün ben hergün önünden geçiyorum sosyalin orda kazı görmedim daha kamyon ne ara devrilmiş asdghjfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
commendatore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hahaaha bune yaw hahaha :D:D ayrıca okul küçük yaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar