BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 war mi bu aralar yasayan ozellikle honda felan yoksa benim bolgeme ozel bisi mi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dün çok ciddi sıkıntı yaşadım. bugün gene normaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 honda bendede sikinti oluyor. sikintiden oynayamıyorum oyunu, çok fena lag yapıyor gerçi benimki adesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aksin ebende bugun delirtiyor resmen youtubeda bisi izlerken bile bufferliyor 4 mbit sozde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BonePART said: aksin ebende bugun delirtiyor resmen youtubeda bisi izlerken bile bufferliyor 4 mbit sozde eben mi canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bone forçenin ebesinden ne istedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar