Marty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 oyunu oynamadan incelemesini yazan adamlarin e3 den falan haberi var midir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 arcane said: Toplamda kaç tane burada yazılan oyun dergisi var ki? Cidden bilmediğimden soruyorum. Böyle sanki 2 tane dergi varmış da sadece biri E3'e adam yolluyormuş gibi anladım. E3'e adam yollamayan oyun dergisi gibi bir konsept mi var? İlginçmiş. Hardwareciler bir fuardan çıkar, öbürüne girer. Yani böyle minimum requirement gibi bişey olmalı E3. Tabii ben bunların bütçesi nedir bilmiyorum ama lak laka ayıracak sayfaları, orj oyun verecek bütçeleri varsa E3'e 2 kişi yollamanın bütçeyi sarsmaması lazım. Bence de oyunculukla ilgili çok iyi şeyler yapıyorlar hatta sırf böyle pozitif bir düşünce olması + ufak girişimler bile yeter ama burada yazılanları okudukça bana okuyucu beklentisi çok düşük gibi geliyor. Mesela e-oyun olmuştu bir kere, muhtemelen bu bahsi geçen şahısların emeğidir hatta Sinan Tuğbek falan ben gözümle görmüştüm oradaydılar, o epik, gogogo Türkiye oyunculuğu bir organizasyondu işte. E3'e adam yollamak değil. 3 dergi vardı EGM kapandı (kı so nderece basarısız cevırı brı dergı ıdı, simdiki levelcılarla aynı zıhnıyet bu dergıyı hazırlıyan merlının kazanı yazarlarındada vardı hatta patıde de bır drama topıgı var ehueheu) gene eski dergilerden bu gibi organizasyonalra giden kimse yoktu bır oyungezer bır level var level ole organızasyonlara fılan katılmıyor, tugbek gıderdı gene eskıden sımdı ise sırf yapıyor dıye bır e3 coverage yapıyorlar netten derleyıp o kadar, dıger fuarların esamesı okunmıyor OGZ gıbı turkıyede oyun esktoru nasıl kurararız platformları pesıdne kosmuyor ole unıverstıelerle beraber calısmaay kasmıyorlar, sektor nasıl kurarız sıyasılere nasıl ulasırız ve fıkırlerını degıstırırız dıye cok ugrasıyor OGZ gene turnuva falan kasıyorlar adekste yapmıslardı yazın sanırım, level bu adamların zamanında bagladıgı sponsorluklarla (ıntel gamex ıle WCG ) goturuyor oda dergılerınde gordugum kadarı ıle elıf hanımın mını etekle gitar hiro oynamasından ibaret, her etkınlık resmınde elifin tam sayfa resmini basıyorlar cunki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 O zaman OGZ'yi takdir ediyor, devamını diliyorum. Ama Level kızı her oyunda yenip ownage coverage yaparsa istem dışı onu satın alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 En çok atılan mesaj, dh ın tarafsız bir forum olduğunu reröre. OGZ güçsüz malesef, LEVEL leş malesef. Kullanıcı profilleri zaten belli. Level`ı level yapan okuyucular (biz) şimdi eşek kadar adamlar oldular, almıyorlar dergi, ya da almaya değer bulmuyorlar. İki dergi de yine ilkokuldan aldı sınıfları, mezun edecek. Ama nasıl adamlar çıkacak bu iki dergiden az çok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 o deilde bu cem sanli kim ya. resmen uyuz oldum tavırlarına vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 OGZ maddi oalrak gucsuzde okuruyla beraber gittigi icin goturebiliyor web 2.0 ı gectım tam entegrasyon kasmaları cok ıyı olmus, cok rahat ulasıp bırsey yaptıysan sesını duyurabılıyor elestırını yazabılıyorsun herseyden daha enteresanı okurlarının boyle sahıp cıktıgı tek dergı sanırım turkıyede, daha ılk cıktıgı aylarda hangı markete gıtsem asagılara kuytulara fılan sokuyorlardı aydın doganın adamları, sımdı ıse gıttıgım cogu yerde en on sırada goruyorum cunkı maltepe carrefourda arkada duran dergıyı alıp on sıraya koyan musterıyı gozumle gordum ehuehu mıllet gene 2 tane fılan alıyor parası varsa, her ay markete kac tane geldı ay sonuan kadar dergı durdumu takıp edıp forumlara yazıyorlar, dergının cabuk tukendıgı yere daha fazla adet gıtsın bır sonrakı ay dıye o yuzden level tayfası ınternette kendı forumları harıc hıcbıryerde rahat sallıyamaz yanı zaten okuyucu destegı zayıftı sımdı bu topıgı sagır sultan bıle duydugundan ondanda oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Level tayfasının her yazısında "zaten verdik cevabı, çok pis koyduk ki lafı biz" cümleleri var. Gerçek bunun tam tersi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "Çocukluk anılarıma bir kere daha tecavüz edildi" said: TECAVÜZ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYA BAKACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Viktor said: arcane said: oda dergılerınde gordugum kadarı ıle elıf hanımın mını etekle gitar hiro oynamasından ibaret, her etkınlık resmınde elifin tam sayfa resmini basıyorlar cunki lol kurbaga olmus ara link gorunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahah birisi donanimhabere benim mesajimi linklemis hangi casit o? dava acarlarsa bahamalardayim ben o ugrassin eheueheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 olm elif demissiniz mini etek demissiniz hane nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Viktor said: ahah birisi donanimhabere benim mesajimi linklemis hangi casit o? dava acarlarsa bahamalardayim ben o ugrassin eheueheueh asdf oluyo oyle ya. ben de bi kere yaptiydim biriyle, ek$iye copy-paste asdf. bkz: asdf ile ba$layip asdf ile bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bi dakka olm elif akca mi lan bu elif akcanin resmi war mi biri koysun liseden arkadasim bi elif akca war o deil di mi lan oysa istemiyorum resim flean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 allaaam yarappem o lan snairim bi dakka aga walla billa o lan http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v234/139/41/786119579/n786119579_540944_1339.jpg bu mu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 evet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahaha evet okul arkadasim ahueahudsdfgasdgsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 BonePART said: ahaha evet okul arkadasim ahueahudsdfgasdgsdfgsd tosun gibi maaşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 okuyana kosun pozu vermi$ o da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 BonePART said: ahaha evet okul arkadasim ahueahudsdfgasdgsdfgsd ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 fasfassa bundan sonra yorum yapmak bana dusmez abi ahahaha cok entresan lan kuslar kediler flena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 cikh disari cikhhh cikhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi tipe gel aehausdfmsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahaha yeni okudum. cem şancı bildiğin trollüyor ahsash yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yok abi sakat bizim okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sen hangi kategoridesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar