Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff almak isteyen ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar 1 ay önce yurtdısından geldim ve uo oynamayı cok özledim yeni acılan yada staff ihtiyacı olanlar varsa lütfen benimle kontak kursunlar [email protected] msn icq 83336404. Scripter olarak görev yapıyorum daha önce bir cok server da calıstım bana ulaştıgınızda daha da cok bilgi sahibi olabilirsiniz. her türlü script sorununuzu halldebilirim. teşekkürler.
Mesaj tarihi:
said:
Uzun boyluyum, mavi gözlüyüm, daha önce kum taşıdım, bir çok iş yaptım. Amerikayı dolaştım yeni evime geldim. Sıcak sohbet yapacaklar ve staff'a alacaklar lütfen özele gelinnnn, seviyeli sohbet ve staff dostları arıyorum.

tebrikler. ilanınız paticik.com forumlarına bırakıldı.
ilan no: #556231 bir sorun olduğunda bu numara size sorulacaktır.[signature][hline]faust @ noir
Mesaj tarihi:
Pazar Alani bölümünü gidip kullansınlar :) zaten orası sarı sayfalar gibi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben 1 sene once boyle bi baslik acmistim
evet ben 1 sene once boyle bi msj atmistim ozelden ve ordan baya teklif gelmisti :D ozmn pek insan ilgilenmiyoduda sonra birine cvp yazmistim bulusmustuk ankarada o gunde Nebulanin scriptleri yayinlanmisti :D ah ah [signature][hline]Bleed Carnie
Pala Carnie
Pala Fireblade
B L E E D

[Bu mesaj mxzr tarafından 15 Temmuz 2004 05:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...