McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Fedaykin bunları kopyala yapıştır yapıosun da okuyup %100 tasvip ettiğin için mi yapıosun yoksa paticiğim de okusun die mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: RazorJimmy, 02 February 2004 02:41 tarihinde demiş ki: ..fedaykin ustanın eğemenliğine karşı yaptığı itaatsizliğin verdiği korku dolu bakışlar içinde.. Kim korku dolu bakıyo çözemedim :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Haliyle kendi yazdığım kısma %100 inanıyorum, diğer cp lediğim yazıların da büyük kısmına inandığım için yapıştırıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ateşe ateşle karşılık vermenin zamanı çoktan geldi de geçiyor :D yallah yokkarı...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 14 Temmuz 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 poff gene mi pilav...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Fedaykin nooldu yaf. Yazık adama 6 ayda bi geliyo.Bu dönemlerde yüksek ateş tüy dökmesi erken boşalma görülmektedir.[signature][hline]green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit!
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 baydı be abi.. "...izm" yada dişi-erkek bölümü açılsın öf öf[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yeter bu geyik.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: arcane, 01 Şubat 2004 21:57 tarihinde demiş ki: Fedaykin bir gün evlenirse bu topici gözüne sokuyoruz yazın kenara :D hmm aha şuraya yazdım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı!
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: kiddo, 15 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Fedaykin nooldu yaf. Yazık adama 6 ayda bi geliyo.Bu dönemlerde yüksek ateş tüy dökmesi erken boşalma görülmektedir. Uhuhuhuh :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 fedaykin seni bi kızla görmeyelim oğlum bu topic efsane ama bence :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 biz bu hatunlar hakkında genel geçer bi fikir oluşturmaktansa, her birini ayrı ayrı incelesek? sonuçta her birey genellemelerden bağımsız bir şekilde kendi başına değerlendirilmeyi hakeder.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Öne çıkan mesajlar