Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liberter Erkek Hareketi

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

said:
RazorJimmy, 02 February 2004 02:41 tarihinde demiş ki:
..fedaykin ustanın eğemenliğine karşı yaptığı itaatsizliğin verdiği korku dolu bakışlar içinde..
Kim korku dolu bakıyo çözemedim :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Haliyle kendi yazdığım kısma %100 inanıyorum, diğer cp lediğim yazıların da büyük kısmına inandığım için yapıştırıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
ateşe ateşle karşılık vermenin zamanı çoktan geldi de geçiyor :D

yallah yokkarı...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 14 Temmuz 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 15 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Fedaykin nooldu yaf. Yazık adama 6 ayda bi geliyo.Bu dönemlerde yüksek ateş tüy dökmesi erken boşalma görülmektedir.

Uhuhuhuh :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

biz bu hatunlar hakkında genel geçer bi fikir oluşturmaktansa, her birini ayrı ayrı incelesek? sonuçta her birey genellemelerden bağımsız bir şekilde kendi başına değerlendirilmeyi hakeder.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...