Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 eee 7 sahife sonunda gelişme yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 servet çetin esprisini yapınca düzeldi o öneriyi getirene benden bir büyük cocostar düzelme ve artan bir approval ilişkisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bence arkadasliklarini gozden gecir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nası yapıyosunuz onu? hmm mehmetin bu seneki performansı çok kotü, yerine sağlam bi adam almak lazım. ayrıca barlarda da artık ismaille olmuyo. orhana sözleşme imzalatayım ben böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Marty said: kiza de ki 'benim yanimda o an servet cetin bile olsaydi o hayvan yine boyle mesaj aticakti cunku o bir hayvan.' burda hem kizin aklina servet cetin gelicek hem de o hayvan gelicek, seni dusununce mutlu olucak sonra da az gaz vericeksin seni seviyorum falan diye.ama az gaz ver. naz mi yapiyo yoksa bi daha suratina bakmamaya mi karar vermis onu anlamaya calisicaksin.ona gore 'tamam neyse beni ararsan bu numaradan ulasabilirsin' diyip agir adimlarla uzaklascaksin ya da gel sana yemek ismarliyim ben falan diyebilirsin şu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fede said: nası yapıyosunuz onu? hmm mehmetin bu seneki performansı çok kotü, yerine sağlam bi adam almak lazım. ayrıca barlarda da artık ismaille olmuyo. orhana sözleşme imzalatayım ben böyle mi mehmet kiz arkadasim hakkinda saka bile olsa boyle seyler soylememeli, olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 o zaman mehmetle sezon sonunda yollarımızı ayırıyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sozlu uyari da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mehmetle 3 hafta kankalardan uzak kalacak. kankalar birliğine itirazda bulunan mehmetin cezasının düşmesi beklenmiyor. ayrıca para cezası olarak da bir yemek ısmarlasına karar verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bence bir hali saha macinda ucreti de odesin, yemek yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mulgear6 said: servet çetin esprisini yapınca düzeldi o öneriyi getirene benden bir büyük cocostar düzelme ve artan bir approval ilişkisi oldu server cetin ordaki kilit nokta demistim. wuhuu cocostar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Abi benim bile böyle hayvan arkadaşım yok asgashgahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 benim var ama telefonumu kimseye vermem kesinlikle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Deacon said: o değil de HAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 O işi sıcağı sıcağına yapman gerekirdi. Arayıp o anda çocuğu xx bak arkadaşım hadsizliğin yeri ve sırası değil benim tahammül snırlarımı zorlama haddini bil.com diyerekten verecektin coşkuyu. Göz yumup tuzluk gibi kızın karşısında durmaya devam edersen.. Üf ne uzatıyorum o kız olsam ayrılırdım senden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 synorin said: barbu said: copry said: copry said: sevgili sorunsalı fix mesajı 'hemen ayrıl' =) =) =) olm adam çıkmıyo lan kimden ayırıosunuz hasta mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ginalyden yardım al, sana bi grafik çaksın şöyle erkeklerin karı kız muhabbetlerinin genelde neler olduğunu, çıkılan kızların %90 ına arkadaş grubunun kaşar diye baktığını , kız zaten anlayışla karşılar sonrasını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 arkadas grubum zaten sana kaşar diye bakıyo boşver mesajı dersem eahah düşünemiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar