mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Marty ben de o tarz biseyler dedim servet cetin ornegini vermeden x kisisi dedim corpy komik degilsin uzaklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hadi yaa.. tüh tüh gidiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hafizeyi de götür ama kendinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hafize benim kedim diil =( sahibine de sahip çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 servet cetin ordaki kilit isimdi. kizin aklinda canlandiricaktin durumu. sadece baska biri olsaydi dediysen yanlis yapmissin resetlemen lazim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 barbu said: copry said: copry said: sevgili sorunsalı fix mesajı 'hemen ayrıl' =) =) =) olm adam çıkmıyo lan kimden ayırıosunuz hasta mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 vereceği varsa da vermez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gg rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 barbu said: copry said: copry said: sevgili sorunsalı fix mesajı 'hemen ayrıl' =) =) =) biri beni çağırmış ayrıldım ben zaten., edik:burdan kızlara selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oo olm var ya simdi senin kizi aksam simidi gibi CATIR CATIR dolduruyodur kiz arkadaslari ''aay melis kesin kankasidir, aralarinda öle bi muhappet gecmishtir'' seklinde. dendi mi bilmiyorum da... GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Benimde başıma buna benzer birşey gelmişti. Arkadaşıma kız hakkında mesaj atıcaktım ama kıza attım mesajı direk. Nasıl kıvırdım tam hatırlamıyorum ama çok pis kıvırmıştım, çıkmıştık filan. Bu arada belirteyim "kızı sikicem abi eheh" türü bir mesaj değildi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ne mal arkadaşın varmış.. O kadar mal biriyle arkadaşlık yapmakta ayrı bir sorun. Kız arkadaşını s.kmeye mi götürüyorsun dedirtebilecek kadar laçka bir ilişkin varsa kız haklı. Yok ciddi bir ilişkin varsa, ama arkadaşın sana bunu diyebiliyorsa demekki mahremiyet duygusuna sahip değilsin, kız arkadaşını ortam malı yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vaniLLe said: oo olm var ya simdi senin kizi aksam simidi gibi CATIR CATIR dolduruyodur kiz arkadaslari ''aay melis kesin kankasidir, aralarinda öle bi muhappet gecmishtir'' seklinde. dendi mi bilmiyorum da... GG oha ismi de mi bilir bi insan dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Efrasiyab said: Ne mal arkadaşın varmış.. O kadar mal biriyle arkadaşlık yapmakta ayrı bir sorun. Kız arkadaşını s.kmeye mi götürüyorsun dedirtebilecek kadar laçka bir ilişkin varsa kız haklı. Yok ciddi bir ilişkin varsa, ama arkadaşın sana bunu diyebiliyorsa demekki mahremiyet duygusuna sahip değilsin, kız arkadaşını ortam malı yapmışsın. o mesajı atan kişi kızı tanımıyodu hayvan herif ya yine sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Tanımış, tanımamış, ne çıkar. O demek öyle, yanındaki kızı s.kmeye mi götürüyorsun diye mesaj atıyor. Hayır yani, durum gerçekten öyle olsa bile o arkadaşının sana böyle bir laçkalık yapabilecek bir pozisyonu olmamalıydı en başta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Sen telefonu kıza ne ediye verirsin. kızdada nasıl göz varmış hemen tüm mesajı okumuş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 liseli ergen kız bakar normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mulgear. ne olursa olsun artık o ilişkiden adam olmaz. kızın aklında hep "arkadaşları hakkımda ne konuşuyor" tribi olucak. yalnız kalınca midesi bulancak, bu çocuğu öpsem yarın arkadaşları arasında muhabbet döner diye düşünücek. gg. stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Deacon said: o değil de HAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu başlık nasıl trollenmemiş hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 synorin said: barbu said: copry said: copry said: sevgili sorunsalı fix mesajı 'hemen ayrıl' =) =) =) olm adam çıkmıyo lan kimden ayırıosunuz hasta mısınız? ahhahahah şuna sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Efrasiyab said: Ne mal arkadaşın varmış.. O kadar mal biriyle arkadaşlık yapmakta ayrı bir sorun. Kız arkadaşını s.kmeye mi götürüyorsun dedirtebilecek kadar laçka bir ilişkin varsa kız haklı. Yok ciddi bir ilişkin varsa, ama arkadaşın sana bunu diyebiliyorsa demekki mahremiyet duygusuna sahip değilsin, kız arkadaşını ortam malı yapmışsın. bi de özet şudur. haklı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mulgear6 da ergen lan olur öyle arada. ben kız arakadaşımla konuşurken hala sesini inceltip "kız gibin sesi" yapan arkadaşlarım var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar