mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 barbu said: o arkadasları oldukca ona kız yok. ahahah dusundukce guluyuyorum. cok kotu bi durum cidden. bendeyken telefon gelse yine bişey demem de yani tam kız aldı telefonu ve LAK diye o mesaj geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eet ya o kız çok uyuzzzz saçlarını geçen güğn fönlenttirip okula gelmiş herkese hava atıyo kantindede bi sakız çiğniyo hoca kızdı buna oh dedim içimden iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel resmen malciyıra yavşıyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Nilep meriç olmuş hemde mulgearın merici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yok hacı o eskidendi, yavşamama gerek bile yok :P Ne yavşaması lan valla üzülüyorum haline. Bu herif geçen sene bu kızla çıktıını sanıyodu, ben dedim "olm siz çıkmıyosunuz arkadaşsınız" diye de öyle anladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 baya kötü o zaman adamın durumu. Dartanian said: Nilep meriç olmuş hemde mulgearın merici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ne hayvan arkadaşların varmış.bence onlardan kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ayrıca kızdan da ümidini kes bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 barbu said: baya kötü o zaman adamın durumu. Dartanian said: Nilep meriç olmuş hemde mulgearın merici. Abi :D Yardım edicem kankama ne meriçliği be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi %90 oranında aynısı geldi geçen yıl başıma. bunun üstüne bi 4-5 ay daha yürümüştü ilişki. sağlam ve tutarlı yalanlar söyleyerek unutturabilirsin fsdz. gerçi benimki 1 yıllık falandı bu olay olduğunda, kız odamdayken sabahın köründe hayvan bi arkadaş S..TİN Mİ LAN AYŞEYİ(ayşe diil tabiki) diye bi mesaj atmıştı ve ben o sırada yan odadaydım.telefonum da ayşede tabi. bi girdim odaya önce kafama telefonu yedim ardından kız koşarak çıktı odadan. mükemmel ikna yeteneğimle kandırmıştım sonra fdsz, inandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mulgear6 said: cidden böyle nası bu tarz bi durumdan nası kurtarırım kendimi yada nası gönlünü alırım çok ciddiyim bu konuda ben alamazsın abisi varsa dövcek seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 oyle iyi cocuk numaralariyla zor artik o kiz git kiza 'seni once hupletmek sonra gumletmek istiyorum' de. 'off catirdat beni' derse iyi. 'ne diyon sapik' derse 'saka yaptim zuaaaaaaaaa' diye kac baska kiz bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yada tüm boku arkadaşına at, onun şerefsizliği biliyosun ayşen ya. geçen gün de hüseyine yapmıştı aynısını hüseyinle bir olup biz de buna şöyle böyle bi oyun oynadık. sıf ben üzüleyim diye yapıyo g.t, 7 yıllık arkadaşım bişey de diyemiyosun aldırma anasını satiim ya falan. yardır olm ama geçmiştir şindi, instant yazıcaktın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Adam boku atyo tabi arkadaşına da kız oralı olmuyo. Onun arkadaşlarıyla "bunubi s.cem" muhabbeti yaptığını düşündü heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 FromTheHell said: abi %90 oranında aynısı geldi geçen yıl başıma. bunun üstüne bi 4-5 ay daha yürümüştü ilişki. sağlam ve tutarlı yalanlar söyleyerek unutturabilirsin fsdz. gerçi benimki 1 yıllık falandı bu olay olduğunda, kız odamdayken sabahın köründe hayvan bi arkadaş S..TİN Mİ LAN AYŞEYİ(ayşe diil tabiki) diye bi mesaj atmıştı ve ben o sırada yan odadaydım.telefonum da ayşede tabi. bi girdim odaya önce kafama telefonu yedim ardından kız koşarak çıktı odadan. mükemmel ikna yeteneğimle kandırmıştım sonra fdsz, inandı. Peki telefonda mesaj olarak gelen sorunun cevabı evet miydi o anda sadadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 @dart yok abi eve yeni girmiştik fszx. ve evde babamın olduğunu sonradan falan farketmiştim gidip ona izah ediyodum durumu o sırada da. çok fail bi gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mulgear6 said: merdivenlerden uzaklasıyo ben burasını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şimdi arkadaşının hanzoluğunun zamansız bir durumu olmuş. Anladığım kadarıyla kıza değer veriyorsun. Düşüncelerinin böyle olmadını ileticeksin kıza.Dünyada çeşitli hanzolar var,olur böyle vakalar deyip geçirttirmeye çalışıcaksın işte. ki olması gereken de o. Her kıza yapılan hanzoluktan bir dövüş çıkarırsak zaten işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sevgili sorunsalı fix mesajı 'hemen ayrıl' =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 doğru dedin irem selam irem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bıkmadın mı kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben yazmadımki bunu v alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 geçmiş olsun. hayvan arkadaşının ağzına tükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kermit said: ben yazmadımki bunu v alla kim yazdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar