Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesaj sorunsalı

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

abi %90 oranında aynısı geldi geçen yıl başıma. bunun üstüne bi 4-5 ay daha yürümüştü ilişki.
sağlam ve tutarlı yalanlar söyleyerek unutturabilirsin fsdz.
gerçi benimki 1 yıllık falandı bu olay olduğunda, kız odamdayken sabahın köründe hayvan bi arkadaş S..TİN Mİ LAN AYŞEYİ(ayşe diil tabiki) diye bi mesaj atmıştı ve ben o sırada yan odadaydım.telefonum da ayşede tabi. bi girdim odaya önce kafama telefonu yedim ardından kız koşarak çıktı odadan. mükemmel ikna yeteneğimle kandırmıştım sonra fdsz, inandı.
Sosyal ağlarda paylaş

yada tüm boku arkadaşına at, onun şerefsizliği biliyosun ayşen ya. geçen gün de hüseyine yapmıştı aynısını hüseyinle bir olup biz de buna şöyle böyle bi oyun oynadık. sıf ben üzüleyim diye yapıyo g.t, 7 yıllık arkadaşım bişey de diyemiyosun aldırma anasını satiim ya falan. yardır olm ama geçmiştir şindi, instant yazıcaktın bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

abi %90 oranında aynısı geldi geçen yıl başıma. bunun üstüne bi 4-5 ay daha yürümüştü ilişki.
sağlam ve tutarlı yalanlar söyleyerek unutturabilirsin fsdz.
gerçi benimki 1 yıllık falandı bu olay olduğunda, kız odamdayken sabahın köründe hayvan bi arkadaş S..TİN Mİ LAN AYŞEYİ(ayşe diil tabiki) diye bi mesaj atmıştı ve ben o sırada yan odadaydım.telefonum da ayşede tabi. bi girdim odaya önce kafama telefonu yedim ardından kız koşarak çıktı odadan. mükemmel ikna yeteneğimle kandırmıştım sonra fdsz, inandı.

Peki telefonda mesaj olarak gelen sorunun cevabı evet miydi o anda sadadas
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi arkadaşının hanzoluğunun zamansız bir durumu olmuş.
Anladığım kadarıyla kıza değer veriyorsun.
Düşüncelerinin böyle olmadını ileticeksin kıza.Dünyada çeşitli hanzolar var,olur böyle vakalar deyip geçirttirmeye çalışıcaksın işte. ki olması gereken de o.

Her kıza yapılan hanzoluktan bir dövüş çıkarırsak zaten işimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...