mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dün kız arkadası adayımla okulda yürüyoduk telefonum da ondaydı o sırada böyle barzo arkadaslarımdan biri aynen su mesajı attı "oo s.kmeye mi götürüyosun? biz de gelelim mi?" şaka baabında attı tabi ama çok yanlış bi zamanda tabi önizleme filan açık olunca mesajlarda direk gördü okudu bana belli etmedi ama aşırı kızdı 2 gündür de deli gibi trip atıyo merdivenlerden uzaklasıyo filan of naapmam gerek açıkladım benim soyledigim bişeyden degil yada sana özel bişey degil herhangi bir x kişisi de olsa yanımda onun içinde atardı o hayvan o mesajı filan dedim ama yemedi =(( off cidden çok saçma bi durum bi el atın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 barzoluğun da bir sınırı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ergen arkadaslarından kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 adam da ergen sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Baya ergen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sorry for your loss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel said: Cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o değil de HAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel said: Cool story bro evini biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Patladın gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mükkemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mulgear6 said: nileppezdel said: Cool story bro evini biliyorum... ahaha beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Deacon said: o değil de HAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cidden böyle nası bu tarz bi durumdan nası kurtarırım kendimi yada nası gönlünü alırım çok ciddiyim bu konuda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bunun düzelecek bişeyi yok arkadaşını bağlıcaksın kız gelip dövecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 çok zor. senin için gay bi arkadasının telefonuna mesaj gelse. sen okusan ve aynı sey yazsa ne dusunursun? arkadasın gay olcak ama bak. olmazsa olmaz. kendi duzelir elbet. ama bu sefer de arkadas olarak bakabilir. geyik lan nolcak filan die erkek arkadasın gibi bisi olabilir. kufurlu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kesinlikle çok rezil ve kötü bi durum empati yapmaya da gerek olmadan anlaşılıyo zaten kız da küçük zaten benden reşit bile değil jandarma filan basar mazallah ya şey dedi gıcıgım geçene kadar bi süre konusmayalım tekrar görüp laf etmesinler tarzı bişeyler yazmıstı mesaja ya of of ef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ooo kız ufak. geyik olarak bile almamıstır onu gg oldn sen. polisler de basabilir seni. git bi mustemilatta saklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Gıcığım geçene kadar ne ya. Berk sana kız mıyok olm?! Ben tutcam elinden bulcam sana kız ya bırak şu bebeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o arkadasları oldukca ona kız yok. ahahah dusundukce guluyuyorum. cok kotu bi durum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ya ufak da 18 olucak 3-5 ayı var bi de hafif olgun gibidir aslında ama yani ne biliyim o benim o "arkadasıma" söyledigim bişeyden dolayı daha çıkmıyoken o tarz bi mesaj atmasını bana bağlamış olabilir ki en çok korktugum şey bu kızın pesinden kosuyorum 1 yıldır tam aramız cidden baya iyi oldu böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel said: Gıcığım geçene kadar ne ya. Berk sana kız mıyok olm?! Ben tutcam elinden bulcam sana kız ya bırak şu bebeyi elimden tutma ;) yok ayrı kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi o bebenin peşinden koşma ya yalvarırım berk. Bi ara onun kankasından hoşlanıyodun nooldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar