Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bir Amerikan ikonu daha krizin etkileri sonucu aktif yaşamını bitirmek üzere, Tekrardan yazamayacam detayları ama şuradan benim yazdığım tam haberi görebilirsiniz. Kısaca bahsetmek gerekirse de firmanın 4 milyar dolardan fazla borcu bulunuyor ve artık filmlerini finanse edecek durumda değil. Hatta bu yüzden daha önce açıklanmış olan Bond'un 23. filmini çekemeyecekleri gibi Peter Jackson'un Hobbit'leri ve Ridley Scott'un Robin Hood'u gibi bazı filmlerin vizyona girmesi bile tehlikede, Kısa sürede çözüm olması için Tom Ver jerry'i satmışlardı geçtiğimiz aylarda ama yetmemiş. Böylelikle 30'lardaki Büyük Buhran'da Warner Bros, Paramount gibi stüdyolarla birlikte altın çağını yaşayıp, o dönem dünyanın en zengin şirketlerinden biri olan MGM, son krizle birlikte borç batağına iyice battı ve yok olmak üzere, Gerçi Warner Bros ve 20th Century Fox MGM'i kendi bünyelerine bağlamak için teklif götürmüşler ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ha birde evet http://dergiweb.com/inc/rDA/N/Metro-Goldwyn-Mayer-iflasin-esiginde-091211024302.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 foto süper (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Halbuki ne güzel izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 offf sabah kahvaltısında televizyonu açmak, kükreyen aslan ve ardından oz büyücüsü. mgm= wizard of oz dır benim için. il buono il brutto il cativo nun mgmden çıktığını haberden öğrendim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Batmasin ya mgm, severdik. Alir birisi baskasinin catisi altinda devam eder illa ki. Brand name i guclu sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aslanı güclü. param olsa o aslanı şeye veririrm 10 mölyon dölar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bence eldeki teliflerin bir kismini daha satmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bir Galatasaraylı olarak yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hep aynı filmleri çekiyorlardı ya ben sevmezdim espri yaptım kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bunlarda bi iflas edemedi.. senelerdir battı batacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar