toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 129mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Patronun kardeşi cs hastasıymış ona alıcam bi tane steam ama hangisini alıcam yanlış almıyım yardımcı olabilirmisiniz? Source yazanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Source istiyorsa Source, 1.6 istiyorsa 2. sıradaki, CZ istiyorsa 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 CZ 1.6 yı kapsıyor mu? ben ondan aldım 2004 diye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 CZ, 1.6 değil, farklı clientlar. serverları falan da farklı ama tabii skinlerde, haritalarda çok ufak farklılıklar var. Yine de düz 1.6 alsan daha iyi olurdu. Sunucu farkı şurdan anlaşılabilir, http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=cstrike (1.6 48381 server) http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=czero (CZ 2651 server) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ulan ikisi de aynı para ama :( CZ ile 1.6 sunucularına giremiyrum yani? gidip bir de 1.6 allım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 CZ ile 1.6'ya girebilirsin belki serverdan gerekli şeyler inerse. Dene önce bi yanlış olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 h tamam o zaman :) hoş arada bazı sunuculara girerken habire bir şyler dl ediyor ondan hrhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cz de ne sikkoydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bugün böyle zombili bir haritaya girdim çok eğlendim bir de vahşi batı kasabası temalı vardı nda da güzelce eğlendim :) özlemişim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Gene 5$ olmuş source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evet bitmeden alın dursun ehe aldı memsela da 3 gb dosya indireyim diyor öeh dedim source nereden edineiblirim? dl kasmayayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 off 5dolar iyiymiş cs yi alırken 19.99 verilmez diye almamıştımda şimdi bi çılgınlık yapıp cs ye dönsem mi acaba 1.6da baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 3gb ne ki yahu, bağlantı ne? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 3gb degil yahu source, 200 küsür olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 3gb falan daha yeni yukledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 1 paket malbora fiyatina bi de ya. hani oynamasan da evladiyelik durmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 alla alla ben cok kısa surede yukledim oyunu nasıl oluyore? hatta cs source klasorum 130 mb. acaba hl2 yuklu oldugu icin source seysi falan de onla yuklendiginden mi boyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ya ben dün aldim. downloadimi yaptim falan. Ama şimdi nasil oynucam bu oyunu =) Favorilere bi ip ekliyeyim diyorum oyun kendi kendini kapatıyor hata bile vermeden... Acaba başka türlü bi yolu falan mı var? Bi de rasgele bi servera gireyim dedi security problem bıdı bıdı bişiler dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Manve_13 said: Ya ben dün aldim. downloadimi yaptim falan. Ama şimdi nasil oynucam bu oyunu =) Favorilere bi ip ekliyeyim diyorum oyun kendi kendini kapatıyor hata bile vermeden... Acaba başka türlü bi yolu falan mı var? Bi de rasgele bi servera gireyim dedi security problem bıdı bıdı bişiler dedi Hmm hallettim bu sorunu ama şimdi bana güzel bi server ipsi lazim. Var mi blen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 toggie said: alla alla ben cok kısa surede yukledim oyunu nasıl oluyore? hatta cs source klasorum 130 mb. acaba hl2 yuklu oldugu icin source seysi falan de onla yuklendiginden mi boyle oldu? Evet ondan, bazı ortak dosyaları kullanıyor tüm Source motorlu oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 güzel serverı falan boşver vac security açık olan alman serverlarında dal direk Manve_13 said: Hmm hallettim bu sorunu ama şimdi bana güzel bi server ipsi lazim. Var mi blen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi off gene 15e cıkarmıslar tam alıcaktım bi 20-30 gün daha beklicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ya ben bu 3g birden indirmeye kalksm ömrüm biter dl bitmez oyun fln satan bir yere gidersem ne diye sordurmam lazım? cs source mu diyeceğim direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 valla babacum bulabilecegini zannetmiyorum source'u. yani kopya olarak bulursun ancak. ama şöyle bişey yapabilirsin, orange box alırsın. 20-30 lira civarı görüyorum bimeks, teknosa gibi yerlerde. hl2 yüklersin cd'den. sonra cs:s 150mb civarı bişey indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar