doli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bilemedim topic'in yeri için burası mı uygundur diye fakat bu hafta sonuna özel %75'lik indirim yapmışlar. 19$dan 5$ olmuş alın gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 üst oyun genelde benzer bir konu varmış, lak diye açmıştım ama sadece cs: s için özel indirimmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hani cod4 le bi ara birlikte oynamaya cali$tim da oluru yok. ne cok oynadim zamaninda ama artik istek kalmadi. 5$ da olsa ne bileyim. sevabina alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 en yeni cs bu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eet 2004ten beri en yeni asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi sene 2 0 0 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eet ama ben gecen sene 7.1 oynuyodum bi donem. oyle du$un =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 1.6 is more fun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cod6 is moar fun (troll alert) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 millet bi ara nvidia kart aliyodu cs source icin, ati shaderlari dustta kopru altini cok karanlik gosteriyomus diye asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hmm 2004 ten beri cıkmamıssa oynanmaz o zaman ehue. gecen gun cs 1.6 oynayan bir berkin gördüm, hafiften özendiydim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2007 veya 2008de çıkmıştı sanırım. ayrıca sourceu 1.6yla karıştırmayın acayip farklı. 6 aydan sonra 1.6 gireyim dedim balon gibi uçan flashbangler falan mario havası verdi bi an. grafikler falan çok farklı 1.5 ve 1.6ya göre oyun mekaniği de biraz daha değişik. http://img191.imageshack.us/img191/1982/dedust20002nh.jpg formattan sonraki tek ss bu klasörünün içerisinde, laptopdan oynuyorum fps artsın diye en kötü ayarlarda bu ssde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 HL2 ile gelmişti ya benim hesaba, yaramadı :( grafikler olarak haklısın, ss'teki gibi(ymiş) zamanında. ben de oynamadım uzun zamandırartistliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 tam dün alıyodum 29$'a son anda vazgeçmiştim şimdi direk oynadım. geçen sene baya takılmıştım source'ta da türkiyede neden tutmadı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 paralı olması, daha fazla sistem istemesi ve yok bilmem ne klanları hala 1.5 1.6 oynuyor tripleri atması oyuncuların. gören de türkiyede cs oynayanların %90ı turnuvalara falan hazırlanıyor zannedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi 1.5, 1.6 falan hileci dolu. sxe falan yalan yani, oynatmıyolar adam gibi oyun. css ile mutluyum ben. gerci tf2'den sonra pek sarmıyor ama arada cs istiyo canım guzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 fizban said: en yeni cs bu di mi? Evet bab Oyunun ederi 5 dolar zaten, çıkalı kaç sene oldu. Aman diyim 20+ dolar falan vermeyin. 1.6 falan casualları daha rahat ezip frapslemek için oynanıyor. Source'un tutmamasının bir başka nedeni de tabii ki paralı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Silphatos said: HL2 ile gelmişti ya benim hesaba, yaramadı :( grafikler olarak haklısın, ss'teki gibi(ymiş) zamanında. ben de oynamadım uzun zamandırartistliğe bak ben oynasana css serverı açtığında pek bir umutluydum eski sanane ortamı falan olur diye. ama kimse paraya kıyıp almadı şimdi de alırlar mı bilmiyorum 5$ diye. 1 seneden beri neredeyse 2 serverıda css nin 0 çekiyor. türkiyede steam üzerinden hangi serverlarda oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 3 4 yil once osn ve mix sunuculari full cekerdi fakat su an sadece klanlar kaldi sanirim, onlarda public yerine mac yapiyorlardir. Duzenli olarak odullu css turnuvalari yapan bi site vardi da aklima gelmedi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bunu alırsak eskisi gibi oyniycak serverlar bulabilirmiyiz çok sayıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://store.steampowered.com/stats/ Current Players Peak Today Game 75,785 91,210 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer 69,197 85,306 Counter-Strike: Source MW2'den sonra en çok oynanan oyun Steam üzerinde. Sadece Türkiye'de oynayan az bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bisey para ile oynandıgı zaman türkiye'de az oynanması cok normal. gerci 1 kerelik veriliyo para ama yine oynamaz anasını satim millet. yine de su steam ve elektronik ortamdan oyun satın alınabilme olayı ile türkiye orijinal oyun tuketimi 500% artmıstır herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 5$'a 50 kişiyle office keyfi yaşattı 8-9 yıl sonra ama 10 yıllık oyun, silahları filan da geliştirememişler hala aynı anlamsız silahlar %75'ini oluşturuyor seçimlerin. ilerletmişlerdir diyordum ama eskiden neyse aynı. grafikler leş değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 source'u olan biri klasöre sağ tıklayıp ne kadar yer tuttuğunu söyleyebilir mi? kotam var da çeksem mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Geçen ki indirimden fazla fazla account almiş olanlardan birisi bitanesini satabilir mi? =) İndirimi kaçırdık bi de yeniden cs'ye sardım. Şu leş gibi public serverlarda oynamak acaip rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar