Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CS : Source'de indirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hani cod4 le bi ara birlikte oynamaya cali$tim da oluru yok. ne cok oynadim zamaninda ama artik istek kalmadi. 5$ da olsa ne bileyim. sevabina alinabilir.
Mesaj tarihi:
2007 veya 2008de çıkmıştı sanırım. ayrıca sourceu 1.6yla karıştırmayın acayip farklı. 6 aydan sonra 1.6 gireyim dedim balon gibi uçan flashbangler falan mario havası verdi bi an. grafikler falan çok farklı 1.5 ve 1.6ya göre oyun mekaniği de biraz daha değişik.

http://img191.imageshack.us/img191/1982/dedust20002nh.jpg

formattan sonraki tek ss bu klasörünün içerisinde, laptopdan oynuyorum fps artsın diye en kötü ayarlarda bu ssde mesela.
Mesaj tarihi:
paralı olması, daha fazla sistem istemesi ve yok bilmem ne klanları hala 1.5 1.6 oynuyor tripleri atması oyuncuların. gören de türkiyede cs oynayanların %90ı turnuvalara falan hazırlanıyor zannedicek.
Mesaj tarihi:
abi 1.5, 1.6 falan hileci dolu. sxe falan yalan yani, oynatmıyolar adam gibi oyun. css ile mutluyum ben. gerci tf2'den sonra pek sarmıyor ama arada cs istiyo canım guzel oluyo.
Mesaj tarihi:
fizban said:

en yeni cs bu di mi?

Evet bab

Oyunun ederi 5 dolar zaten, çıkalı kaç sene oldu. Aman diyim 20+ dolar falan vermeyin.

1.6 falan casualları daha rahat ezip frapslemek için oynanıyor. Source'un tutmamasının bir başka nedeni de tabii ki paralı olması.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

HL2 ile gelmişti ya benim hesaba, yaramadı :(

grafikler olarak haklısın, ss'teki gibi(ymiş) zamanında. ben de oynamadım uzun zamandır

artistliğe bak

ben oynasana css serverı açtığında pek bir umutluydum eski sanane ortamı falan olur diye. ama kimse paraya kıyıp almadı şimdi de alırlar mı bilmiyorum 5$ diye. 1 seneden beri neredeyse 2 serverıda css nin 0 çekiyor. türkiyede steam üzerinden hangi serverlarda oynuyorsunuz?
Mesaj tarihi:
3 4 yil once osn ve mix sunuculari full cekerdi fakat su an sadece klanlar kaldi sanirim, onlarda public yerine mac yapiyorlardir. Duzenli olarak odullu css turnuvalari yapan bi site vardi da aklima gelmedi su an.
Mesaj tarihi:
http://store.steampowered.com/stats/

Current Players Peak Today Game

75,785 91,210 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer

69,197 85,306 Counter-Strike: Source

MW2'den sonra en çok oynanan oyun Steam üzerinde. Sadece Türkiye'de oynayan az bu aralar.
Mesaj tarihi:
bisey para ile oynandıgı zaman türkiye'de az oynanması cok normal. gerci 1 kerelik veriliyo para ama yine oynamaz anasını satim millet.

yine de su steam ve elektronik ortamdan oyun satın alınabilme olayı ile türkiye orijinal oyun tuketimi 500% artmıstır herelde.
Mesaj tarihi:
5$'a 50 kişiyle office keyfi yaşattı 8-9 yıl sonra ama 10 yıllık oyun, silahları filan da geliştirememişler hala aynı anlamsız silahlar %75'ini oluşturuyor seçimlerin. ilerletmişlerdir diyordum ama eskiden neyse aynı. grafikler leş değil sadece.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçen ki indirimden fazla fazla account almiş olanlardan birisi bitanesini satabilir mi? =) İndirimi kaçırdık bi de yeniden cs'ye sardım. Şu leş gibi public serverlarda oynamak acaip rahatsız ediyor
  • Yeni Oluştur...