razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://forums.battle.net/thread.html?topicId=21730644778&sid=3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 -------------------------------------------------------------------------- - Patch 1.13 -------------------------------------------------------------------------- A new Mystery has been revealed! - Players of Hell Difficulty Realm games are hereby warned once again, that a series of new and challenging tests await you! The answer lies within Diablo's Bosses, which span across the world from the Den of Evil to the Throne of Destruction... Major Bugs - Fixed an item dupe bug. - Video improvements for Intel Mac machines with OS 10.5 or greater. Minor Bugs - Uber Mephisto now checks for both Uber Baal and Uber Diablo to be killed before spawning summoned minions (Before he would only check for Uber Baal). - The game will no longer stop and then restart the game music after the window loses and then regains focus. - Fixed an issue where the game window would minimize when running in windowed mode when it lost focus. - Fixed an issue where the game window wouldn't center properly when it was created. Specific changes/improvements - Respecialization is now possible! Completing the 'Den of Evil' quest will now additionally reward 1 free respec which can be saved. Players who have already completed this quest should receive 1 free respec in Hell difficulty. - Increased the drop rate of high runes. - Support for blit scaling in windowed mode. The game can now be maximized to the largest 4:3 resolution supported (hooray widescreen users). - Some rare drop items now have an orange color. i.e. Runes and items required for Uber Tristam. - Modified the gold bank limit to be a flat cap not bound by level. - Nightmare/Hell WilloWisps champions/uniques have had their damage greatly reduced. - Removed the requirements to create a hardcore character. - Greatly reduced the explosion damage dealt by Fire Enchanted monsters. - Uber Mephisto and Uber Baal's summoned minions no longer give experience. - Removed Oblivion Knight's Iron Maiden curse. - Hellfire Torch Firestorm proc rate has been reduced to 5%. - Users can now toggle the display of text over the Health and Mana globes by clicking on the bottom area of each orb. - Updated two Act 5 mercenary names to Klar and Tryneus. - When creating a single player game, pressing the 'Enter' key now automatically creates a Hell difficulty game if possible. - When creating a game, each difficulty button is now bound to a unique key: Normal 'R', Nightmare 'N', and Hell 'H'. - The 'Enter Chat' Button in the battle.net waiting room is now bound to the 'Enter' key. - Added the windows system buttons to the game window (MIN, MAX, CLOSE). - Added new command line parameter '-nofixaspect' which allows users to not fix the aspect ratio to 4:3 when maximizing windowed mode. This lets the game 'stretch' to fill your monitor. - Added support for '-sndbkg' command line switch. This enables sound in background. - Added support for '-nosound', '-window', and '-windowed' command line options. Revised Skill balance for Player Character classes Amazon -Immolation Arrow - Increased radius of Explosion effect by 33% and Immolation effect by 50%. -Immolation Arrow - Explosion effect damage increased by 20%. -Immolation Arrow - Increased base duration by 33%. Assassin -Shadow Master - Increased resistance range per point from 5-80 to 5-90. Barbarian -Whirlwind - Reduced initial mana cost by 50%. -Masteries - Changed critical strike chance from 0-25 to 0-35. Paladin -Blessed Hammer - No longer ignores resistances of undead and demons. Druid -Werebear - Damage bonus increased by 15% across all ranks. -Werebear - Increased health by 25% and armor by 1% per point. -Shockwave - Synergy from Maul adds 5% damage per point. Necromancer -Blood Golem - Removed negative shared life effect (player no longer loses life when golem takes damage). -Corpse Explosion - Increased base damage dealt from 60% - 100% to 70% - 120% of corpses health. -Poison Nova - Increased base damage by 15%. Sorceress -Firewall - Synergy receives 1% damage per point of Inferno and Blaze and 4% per point of Warmth. -Blaze - Synergy receives 2% damage per point of Firewall and 4% per point of Warmth. -Hydra - Increased base damage by 15% per rank. -Hydra - Increased base speed of Hydra projectile. -Hydra - Reduced cooldown by 25%. -Lightning Mastery - Reduced overall effect by 15%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 High rune drop rateler nihayet artmış. Runeler ve tristam itemleri turuncu renk almışlar. Monsterlar nerf yemiş. Fire enchanted ve uniq monsterların damage düşmüş. Fire enchanted olayı iyi olmuş. Iron maiden cursu atmıyolar monsterlar. Bu çok iyi olmuş. Bazı classlara buff gelmiş. Keşke birkaç yeni item ve kullanışlı set eklesermiş. O zaman sırf denemek için baya bir oynayan olurdu. Ama adamlarda haklı. d3 çıkacakken d2 üzerinde o kadar emek vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 respec gelmis iyi bisi deiel mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Haa evet. Onu unutmuşum yazarken. Respec olayı güzel. Ama yanına statlarıda ayarlamak gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü charımıza classın giyeceği itemlere charmlara skillere bakarak stat dağıtıyoruz. Şimdi hammerdini zealota çevirince statlarda değişecek. Biraz sorun çıkacak. Caster classların daha çok işine yarar diye düşünüyorum. Sonuçta hemen hemen aynı gear giyilecek. Fark olmyacak. Yada kapatılabilecek kadar az olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yalnız statların baştan ayarlanabilmesini tercih ederdim, daha çok işe yarardı diye düşünüyorum. Ama bilen bilir bağnazlığımı; elbette esas tercihim yapılan hatadan geri dönüş yolu verilmemesinden yana olurdu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yok be kender. Bir char askıyoruz. Sonra fikir değiştiriyoruz. Başka skill olanın versiyonunu istiyoruz. Haydii. Bir daha rush at bir daha level kas. Zaman gidiyor boşa. O açıdan güze olur bence. Sonuçta char kasması zor değil. Ama sürekli kas kas bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Haklısın, haklı... Ben de ekmeğini yiyeceğim elbet yeni düzenlemelerin. Ama yeni karakter açmayı zorlaştıran olay budur: said: - Uber Mephisto and Uber Baal's summoned minions no longer give experience. (çünkü hayvan gibi leecherım!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yok yaa. O sadece uberlerde. Normalda baal minionlardan exp kasıyoruz. Baal minionlar olmasa bittik. Uber tristamda çıkan minionlar var normalda. Baal iablo summon ediyor. Ama pati serverında nedendir bilmiyoruz çıkmıyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Überlerde xp kasınca 1 saatte lvl80 olunuyordu ama (: Neyse, mutlu da oldum. Hammerdin sevmezdim, şimdi etkileri ve işe yararlıkları biraz olsun azalmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Haa uberde exp açısından. Yapmadığımız için düşünemedim ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben de gaza gelip patide biraz girip tur attım. Bu aralar çok yoğunum. Bir süre önce de bnet'teki itemları falan sattırmıştım arkadaşa yeni ladder geliyor diye. Yeni laddera hevesliyim ama nasıl vakit bulup da oynayacağım falan şaibeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben nadirde olsa servera bakıyorum. 1.13 gelince high rune düşürmek için biraz uğraşır sonra bırakırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bu arada denedim, hem stat hem de skill puanları resetlenebiliyor Akara ile konuşarak. İyi olmuş ne diyeyim. Ama hiç memnun olmadığım bir şey, oyun aşırı kolaylaşmış. Iron maiden olmadığı için çok sevdiğim chaos sanctuary'de merc kaybetmeden bol bol gezebileceğim. Ama onun dışında da bir sürü şeyin damage düşürülmüş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Denememedim ama okuduğuma göre düşmüş damagelar. Hell i hell yapan olay bitmiş. High rune drop rate artırılması güzel birşey. Legal olarak oynayıpta o runewordlari yapamamak çok can sıkıcı birşeydi. Düştü mü rune kender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Eld düştü. Turuncu :p Daha oynayamadım ki. Ama eğer oyuna girersen; level 99 gold x waypoints 1 (yalnızca içinde bulunduğun act'in waypointleri) komutları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bende battle hesabı yok. düz çıkınca bakarım artık ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peornomin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 acaba nasıl denediniz bende battle.net hesabı var ama nasıl deneyeceğimi bilmiyorum acaba yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Battlenet gateway i classic beta gateway yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peornomin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 battle.net'e yeniyim acaba nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Oyunun açıldığı ilk pencerede europe, us west falan gibi seçeneklerin var. Herhangi birisine bi girip çıkarsan test serveri de listeye eklenecek. Tek yapman gereken tekrar listeye girip yeni eklentiyi seçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Aboov hemen girip bi bakıyım neler değişmiş suan 1.13 e bağlanabiliyomuyuz b.net den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bnet olmuor hala 1.12 deler 1.13 ü yükledim bnete girerken bidaa yükleme yapıor:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 test serverına girerken 1.13, normallere girerken 1,12 yükleniyor kendiliğinden. Realm seçme menüsünde çıkıyor test serverı eğer 1,13ü el yordamıyla yüklemeye çalıştıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 peki paticik 1.13 e gecmeyi düşünüyor mu ? geçerse ne zaman? bu charlar silenecek anlamınada geliyor mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar