xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 var mı yok mu bileyim de kendimi keklik sanmiim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi her yerde sorun var bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gladio bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 facebook demek ki sadece tr de değil. rusya'dada bozuk şu anda. paticik desen 10 dkdir gidik. şimdi toparlandı. internet feci yavaş şu sıralar. tr de nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi ben facebooka da patiye de çok net giriyorum hiç sorun yok. ttnet 1mbit adsl kullanıyorum bi de yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 10 dkdir takılma var. pati bazenleri sunucu bulunamıyor diyor. bi arkadaşada rica ettim kendi evinden denedi patiyi sunucu bulunamıyor dedi. amerikada 2-3 eyalette de yavaşmış arkadaşlarla konuştum şimdi. ilginç alla alla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Turkiyeyi internetten yavas yavas atiyoruz arkadaslar, panik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar