Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Açtğım hiç bir forum aşşalama içermiyo fedaykin in dediği gibi aynı tarz pek çok örnek kadınlar için verilebilirdi sizde elinize geçiyosa yazın. bu günküne gelince kadınlarada laf söylenmiş mesela geveze ama siz olay çıkartmak için bahane arıyorsunuz. ve sen ferrero attığın her msg belli zaten senin için doğru kelimeyi bulamıyorum[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kişisel tartışma içine girmek bence yanlış olur. Karşılıklı atışmayın lütfen.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Heneyse arkadaşlar rahatsız olanlar için üzgünüm eğer istiyosanız yazılarımı editletirsiniz zaten bi daha konu dışına yazı yazmayacagımı ilgililere duyurur mutlu olmalarını temenni ederim[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Kadinla erkegin birbirlerini tam olarak anlamasina olanak yok ki neyi kastiginiz merak konusu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Resmine "Kazanmak İçin Yenilgiyi Risk Olarak Kabullen!!!" diyen başlık atan birisine bu tip laflar yakışmıyor. Tartışmak istiyorsan lafının arkasında duracaksın, bir iki kişi tepki gösterdi diye kızıp gitmek olmaz. :) Üzmeyin bakiim Morgana'yı![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bence kendini kısıtlayacağına birazda farklı konulara değin hayvan börtü böcek doğa astronomi felsefe birsürü sey var[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Morgana, 14 Temmuz 2004 15:12 tarihinde demiş ki: ve sen ferrero attığın her msg belli zaten senin için doğru kelimeyi bulamıyorum Biraz once denedim sikayet et butonu çalışıyor. Bisey varsa sikayet et. 2. olarak eğer saçma mesaj gorursem erkekte olsa bayanda olsa atacagım mesaj degismez. 3. olarakta sana edilen laflar seni çok incitmiş falan hassasmışsınız bunlar palavra. Sadece Konu Dışı bölümünde takılmıyorum. Sen emeklere düzgün eleştiri yapamayan gelen eleştirileri kaldıramayan birisin. Sana insanlar hakaret mi etti? Bu arada bulamadığın kelimeyi inş. bulursun yakında...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 14 Temmuz 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: DA2019, 14 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Resmine "Kazanmak İçin Yenilgiyi Risk Olarak Kabullen!!!" diyen başlık atan birisine bu tip laflar yakışmıyor. Tartışmak istiyorsan lafının arkasında duracaksın, bir iki kişi tepki gösterdi diye kızıp gitmek olmaz. :) Üzmeyin bakiim Morgana'yı! Kızmadım sadece düşünmediğim bi tepki aldım hala da aldığım tepkinin gereksiz olduğunu savunuyorum ama madem insanlar yazdığım yazılardan rahatsız oluyorlar ben de yazmıyorum. Dün gayet eğlendiğini söyleyen şahıslar bu gün ters tepki veriyo anlayamadım yani :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yani ben buraya gayet hevesli hevesli gelip yazı yazıyorum hadi eğlenelim gülelim vs. ama aldığım tepki karşısında ne heves kaldı ne bişi[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 iyide morgana eğlenip gülelim diye açtığın konular kadın ve erkek üzerine. provakatif ve gereksiz demiyorum ama senin de bunun dışında eğlenip gülebileceğin şeyler mutlaka vardır. Tek konu üstüne günde 2 topic açıp 424234 mesaj atarsan insanlar da tepki verir. Şu an o tepkiyi görüyosun genel olarak[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Morgana, 14 Temmuz 2004 15:43 tarihinde demiş ki: Dün gayet eğlendiğini söyleyen şahıslar bu gün ters tepki veriyo anlayamadım yani :) İnsanların ruh hali günden güne değişir Morgana. :) Haa hergün aynı sivrilikte olanlar da var. Çok da severim kendisini.(O biliyo kendini :)) said: Morgana, 14 Temmuz 2004 15:45 tarihinde demiş ki: Yani ben buraya gayet hevesli hevesli gelip yazı yazıyorum hadi eğlenelim gülelim vs. ama aldığım tepki karşısında ne heves kaldı ne bişi Tepki elbette olur, ama bu tepkiler karşısında bozulup çekilmek olmaz. Savunduğun şeyin hep arkasında olmak en güzeli. Aksi halde bir inandırıcılığı kalmaz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bi de şunu ekleyim, bunu yapan bir erkek olsaydı da aynı tepki olurdu. Sadece konularda ki mesaj sayıları 300lü olmazdı o kadar.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 DA2019 Ver ver gaz ver :) yok kaçmak sana yakışıyomu bilmemne :) açıcam şimdi kadınlar bitanedir die 5 topic görcen :P[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Görelim canım nolcak maksat muhabbet. E gene tepki gösterirler, ondan sonra temelli gidersin. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 (Kadınlar bi tane diiller o ayrı :D)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Valla sana şunu diim burdan ban yeseydim bile koymazdı bi kişinin tepkisi çok koydu isim vermiyorum o kendini biliyo[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Canı bişeye sıkılmıştır, o yüzden sesini yükseltmiştir sıkma canını...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yukselen sesler nasil duyuluyor abi bir plugin falan mi var ve ya nedir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şişt karıştırma ortalığı lion, iyi ki bi laf ettik. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Lion_Strimple, 14 Temmuz 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Yukselen sesler nasil duyuluyor abi bir plugin falan mi var ve ya nedir? hey allaam[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 İşte olay budur agalar, aslan gris. Bone'u kaybettik ama sen hala dimdik ayaktaymışsın işte bu... said: PhalanX, 14 Temmuz 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Kızım,ben yokken topic açılmıycak demedim mi sana ben,gir bakiyim içeri kırmıyim bacaklarını [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: fedaykin, 14 Temmuz 2004 16:30 tarihinde demiş ki: İşte olay budur agalar, aslan gris. Bone'u kaybettik ama sen hala dimdik ayaktaymışsın işte bu... said: PhalanX, 14 Temmuz 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Kızım,ben yokken topic açılmıycak demedim mi sana ben,gir bakiyim içeri kırmıyim bacaklarını Fedaykin beni idare edebilen tek erkek olduğu için onunlayım :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 :tebrikz:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ahahah süper[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Abi ümraniyede bir kırathaneye asılcak yazı yazmış adam thread'e ... " Eee müessesemizin ricası lütfen bayanlardan makas almayalım , küfürlü konuşmayalım , bide çok recaa edecem sarkmayalım ayıp oleyor.. " Ümraniye Kayfehanesi Müdüriyeti[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar