Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Arkadaşlar dün ismini vermek istemiyorum..sayıları zaten son derece az olan kızlarımıza 1-2 uygunsuz ve seviyesiz davranışta bulunulmuş..Lütfen bundan sonra yazdıgımız mesajlara dikkat edelim ve unutmayalım ki karsımızda pati bir bayan..Okudugum kadın-erkek konulu topiclerin cogunda iyi güzel sakalasıyoruz ama sınırı aşan mesajlarımızda oluyor..Artık o geyikle o şevkle farkedemiyoruz..Lütfen bu dakikadan sonra Emaleth ablamıza nasıl belli bir saygı ve seviyede yaklasıyosak diger bayan kullanıcılarımıza da aynı seviyeyi ve saygıyı gösterelim.. Bu konuda lütfen hassas olalım.. Teşekkür ettim..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ... nası yani? bayan oldukları için mi? insanlar cinsiyetlerinden ötürü saygı haketmez. gerçi tabi herkese saygı gösterilsin baz olarak ama. bu değildir yani.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Eşitlik Rule... Kötü bir davranışımız olmuşsa eşitliği savunduğumuzdan olmuştur. Kötü bir söz olmuşsada eşitliği savunduğumuzdan olmuştur. Bi erkek de böyle dese aynını derdim. *! "eşitlik ruleee" diye haykırır*[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: horacegoesskiing, 14 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki: ... nası yani? bayan oldukları için mi? insanlar cinsiyetlerinden ötürü saygı haketmez. gerçi tabi herkese saygı gösterilsin baz olarak ama. bu değildir yani. üstad olaya genel saygı seklinde bakma benim burda üstü kapalı vermek istedigim mesaj hattori hanzoluk yapmayındır..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 tabii ki saygı gösterilcek ama kadına daha fazla saygı gösterilir de erkektir zaten ona saydır bişey olmaz ama kadına dikkat zihniyetiyle yaşarsak hiir zaman eşitliği yakalayamayız ki...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 *! Geyik mode of* cidden bazı yazılanlara dikkat etmekte fayda var. Örneğin sırf erkekler arasında olan bir ortamda "yavruya bak piliç bu piliç" denilebilinirken :) bayanların da olduğu bir ortamda aynı tanımlamayı "offf ne kadar da güzel bir kadın" şeklinde yapmakta fayda var, gerek var, var da var... *! Geyik mode on*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hayır yani emaleth'e nasıl sevgi ve saygıyla yaklaşıyosma diğer bayan kullanıcılara da öyle yaklaşmamı beklemek saçma olur. insanlar kendi kıymetlerini genelde kendileri belirler. zaten hanzoluk yapmayın diye stiki var. uzatmaya gerek yok dediin oysa.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: horacegoesskiing, 14 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki: ... nası yani? bayan oldukları için mi? insanlar cinsiyetlerinden ötürü saygı haketmez. gerçi tabi herkese saygı gösterilsin baz olarak ama. bu değildir yani. kesinlikle katılıyorum. burada emaya ayrımcılık yapıyor olmamızın nedeni emanın 14 f ist olması değil, "ema" olmasıdır mesela. =] "bayan üyeler olmasaydı patide ne şahane kaavehane muhabbeti çevirirdik ahh" düşüncesinde olan arkadaşları yine şu tarafa davet edeceğim müsaadenizle.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın...
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: horacegoesskiing, 14 Temmuz 2004 14:45 tarihinde demiş ki: hayır yani emaleth'e nasıl sevgi ve saygıyla yaklaşıyosma diğer bayan kullanıcılara da öyle yaklaşmamı beklemek saçma olur. insanlar kendi kıymetlerini genelde kendileri belirler. zaten hanzoluk yapmayın diye stiki var. uzatmaya gerek yok dediin oysa. O topic dikkatte alınmamışki bazı pembe patiler hala sikayet edebiliyor.. Ben tutupta durduk yere acmadım bi topici...Neyse kisisel tartışmaya dönmesin..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ayrica hanzoluk iki taraf icin de gecerlidir. simdi bir bayan hanzoluk yaparsa kimse de erkek olanlardan tutup da incelik kibarlik beklemesin. sokakta bir kadin cikip da ananiza kufretse vermeniz gereken cevabi verirsiniz erkek de kufretse verirsiniz. 'pardon hanimefendi, neden anama ecdadima sayip sovdunuz acaba ?' demezsiniz. aksini yapmak kibarlik degil, yavsakliktir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 +1 kimseye sırf bayan diye ayrıcalıklı davranılmamalıdır.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 14 Temmuz 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Natural_Jedi, 14 Temmuz 2004 14:50 tarihinde demiş ki: +1 kimseye sırf bayan diye ayrıcalıklı davranılmamalıdır. Abi peki o zaman karsınızdaki bayan a bir kanka modeli ile yaklas..Tamam Abi naber ya olaylarına gir o zaman.. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Kadınlara karsı biraz seviyeli olursun dimi en basiti küfür etmessin yanında.. cinselligi yeri gelmedikçe acmazsın.. kız arkadasına para ödetmessin bazı yerlerde sen vermek istersin gibi... bunlar iste saygı sevgi ve seviye göstergeleridir.. Yoksa senin real da kızlara nasıl davranıcan umrumda degil ama buraya gelipte fedaykının dedigi gibi ohh yavruya bak demeni istemem senin anladınmı ?[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eternal uzatma. onlar denildi zaten. hırs yapıp meseleyi münakaşaya çevirme.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
NoMiza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bende bi bayan olarak eternala katılıyorum.bikaç seviyesiz sataşma gördüm ve hoşuma gitmedi tabi ki sadece bayan olduğumuz için saygılı davranış beklemiyoruz ama bayan olduğumuz için saçma davranışları da hak etmiyoruz.bence bu konu fazla uzadı herkes kardeş kardeş geçinsin :)
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 tamam söyledklerinle ilgili bi problemim yok zaten doğru söylüosun.nedense paticikte böyle bayanlara falan biraz fazla abartıldığını düşünüorum,yani sırf bayan diye işin dozu kaçmamalı.bu tarz topiclerde açılmamalı bone part açmış zaten bi tane aha tepede en sitikisinden duruyo orda.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 14 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sadece bayanlara diil, herkese karşı saygılı, seviyeli olmak lazım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yeri geldiğinde bayanlar erkeklerden daha kro, daha hanzo, daha çok küfür eder ve daha pistir.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 iki cinsiyetle de ilgili, hatta 3. cinsiyetlerle de ilgili asagilayici, hor gorucu hakir gorucu ve elestiri sinirlarini asan topic acilmasin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bakın ben kimseye yaş konum cinsiyet için ayrım yapılması taraftarı değilim. tamam kadın erkek eşit ama hak olarak eşitler. fiziksel olarak değil. kadınlar erkeklere nazaran çok daha hassas bi yapıya sahipler. etiiğiniz bir laf bie erkek için komik olabilir ama bir bayanı kırabilir. tabiki mecbur değilsiniz. bu ayrımı insanlığınıza bırakıyorum[signature][hline]W.M.
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Nefr, 14 Temmuz 2004 14:47 tarihinde demiş ki: "bayan üyeler olmasaydı patide ne şahane kaavehane muhabbeti çevirirdik ahh" düşüncesinde olan arkadaşları yine şu tarafa davet edeceğim müsaadenizle. Bi daha bakmadan bi urlye tıklamıcam, topic çıkar diye bastım, logout oldum iyi mi :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Eternal, 14 Temmuz 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Kadınlara karsı biraz seviyeli olursun dimi en basiti küfür etmessin yanında.. cinselligi yeri gelmedikçe acmazsın.. Bunları patide de zaten yapmalısın, bayan üye olup olmaması bir neden değil ki; burası "forum", yani zaten bunları yapmak zorunlu. Hesabı ister sen öde ister bize ödet, o konuda anlaşırız ayrı. =P Artık şikayet et butonumuz bile mevcut, çok daha hızlı müdahale edilebiliyor anlamsız gereksiz saygısız mesajlara, lütfen kendiniz için kullanmasanız bile paticik için kullanın o butonu böyle bir mesajla karşılaşırsanız.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Morgana, 14 Temmuz 2004 14:59 tarihinde demiş ki: bakın ben kimseye yaş konum cinsiyet için ayrım yapılması taraftarı değilim. tamam kadın erkek eşit ama hak olarak eşitler. fiziksel olarak değil. kadınlar erkeklere nazaran çok daha hassas bi yapıya sahipler. etiiğiniz bir laf bie erkek için komik olabilir ama bir bayanı kırabilir. tabiki mecbur değilsiniz. bu ayrımı insanlığınıza bırakıyorum İşte anlamadığın şey bu. Bir erkeğe komik gelen şeye bir bayan kırılıyorsa bir bayana komik gelen şeyede erkek kırılıyor... Bütün topiclerinde birçok arkadaş bu konuya deyinmeye çalıştı. A shit'lik... edit: en azından artık günümüzde böyle oldu aynı hassasiyet erkektede var...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 14 Temmuz 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 edit:pardon yanlış anlamışım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 14 Temmuz 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Natural_Jedi, 14 Temmuz 2004 15:04 tarihinde demiş ki: edit:pardon yanlış anlamışım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 14 Temmuz 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Tartışılır.. Belki doğru anlamışsındır yanlışlık Eternal da galiba :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nefr'in kurduğu cümleyi yanlış anlamışım ama ben:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Öne çıkan mesajlar