Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Oncelikle selamlar Yavru kedi almayi dusunuyoruz ama bir kac sorum olucak sizlere En onemlisi ne kadar surede kumunu cisini vs yapmayi ogrenir Ev buyuk ama genelde sadece benim odamda kalicak balkon wc dahil 25m2 felan Balkonda yasayabilirmi evden 5-6 derece daha soguk balkon Petshop lar disinda bildiginiz bi site varmi boyle yavrularini veren insanlar falan son olarak da en az tuy doken kedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kediden anlamam ama evsiz sokak kedisi yavrusu bulsan evlat edinsen süper olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kedilerin tuvalet olayını ogrenmesi gibi bişey olmuyor. Kum olan yeri bir kere gostermeniz patisini kuma degdirmeniz yeter. İcgüdüsel olarak kuma yonlenir zaten. Tabi ufakken arada kacırabiir bazı yerlere ya da tepkisel olarak yapabilir kum dışına. Ama genel olarak kuma yonlenir tuvalet icin. Siyamların tüyleri güzel. İyi bakılırsa cok dokmüyor. Ama genede tüy olur kedinin girdigi yerde. Ozellikle mevsim gecişlerinde tüy değişimi olur ve aşırı tüy dokerler. Ufakken tuvaletleri cok koku yapmaz ama büyüdüklerinde büyük bir insanın tuvaleti kadar kokabilir. O yüzden yattıgınız odada zor olur. Kedigen diye bir site biliyorum. İnsanlar ordan irtibata gecebiliyor birbiriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 barınaklara bakın. sokak kedilerine bakın. 1 tanesini eziyetten kurtarsanız çok büyük iyilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 forumda da amma panter emel var yiaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Siyam tuy dokmez diyen arkadasi bi gun bizim eve davet ediyorum bakalim nasi dokmuyomus tuylerini :) bi ton veterinerin kapisinin onunde yazar ucretsiz yavru kediler diye cins olmiyan kedileri veriyolar o sekilde hatta en son goztepe isiklarin ordaki veterinerde gormustum Edit/ek balkonda yasaticaksaniz hayvani hic alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mulgear6 said: Edit/ek balkonda yasaticaksaniz hayvani hic alma kesinlikle. hoş ztn balkona koysanızda kopek degil bu ne kadar yuksek olursa olsun atlar ya kaçar gider yada atladıgıyla ölür. sadece kendi odandada bakamazsın evin diger yerlerinede gitmek isticektir sen evde yokken odanda hapismiş gibi kalcak ağlarmışcasına miyavlıcak ev halkını rahatsız etcek,tüy dokucek vs.. bence senin şuan için kedi alman pek dogru degil şu söledigin şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://www.loadtr.com/468938-avatar.htm][img=http://img1.loadtr.com/k-468938-avatar.jpg][/img][/url] benim kedimdi kocaya kaçtı çok üzülüyo insan gerçekten=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img1.loadtr.com/b-468938-avatar.jpg HEMEN DÜZELTEYİM İREM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 HERKES HATA YAPABİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 =) kahramanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 OoOoOooOoOoOoO ANLAYALIM KERMİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 selam bella=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 selam copry =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 selam cans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 selam göks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim paspasta sokak kedisi ama kaç ay geçti hala deli gibi seviyorum. cins kedi falan hiç önemi yok. hepsi güzel. tuvaleti balkona koy. ama o balkonda kalmasın aksam gelsin koynuna yatsın grr grr sesler çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sonra da kocaya kaçsın =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benimkide kaçtı karalar bağladım yavruyken sonra bulup getirdiler. sonra bi kez daha kaçtı. ağzı burnu kan içinde bulup getirdiler yine... bi dahada kaçmadı. yavruyken mala bağlıyorlar ama sonra kendilerine geliyorlar dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 çok şanslısın=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mulgear6 said: Siyam tuy dokmez diyen arkadasi bi gun bizim eve davet ediyorum bakalim nasi dokmuyomus tuylerini :) Valla bizim evde bi van kedisi bi siyam kedisi var van kedisinin yanında siyam dökmüyo kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mulgear6 said: balkonda yasaticaksaniz hayvani hic alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 copry said: sonra da kocaya kaçsın =(( benim ankara kedim bodrumda kaçtı kocaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 e izin vermiyormusunuz çıkıp gelmesine istediği gibi? Kaçar tabe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar