Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 XP'de bu olay vardı(vistada varmı bilmiorum) herhangi bi klasörü ekranın en tepesine sürekledigimizde oraya bi taskbar açardı, bunu win7de ne yaptımsa beceremedim. Yardımcı olabilcek varmı konuda lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.tomshardware.com/forum/1025-63-second-taskbar-windows7 işini görür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 malesef benim de bulabildigim bu oldu, masaüstünde bi klasör açıyorum içine ne kadar exe varsa toplayıp onları üste taşımak istiyorum ama çözüm bulamadım şimdilik, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben sevmem ama objectdock'u kullanabilirsin http://www.stardock.com/products/objectdock/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 rocketdock'ta alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bende fences kullaniyorum ayni tadda basit kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 xwhiplashx said: rocketdock'ta alternatif olabilir. rocketdock x64 mimarisinda calismiyor diye objectdock'u tavsiye ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fences degişikmiş bakıyorum hemen objectdock/rocketdock pek olmadı istedigim gibi, tavsiyeler için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar