ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ya firefox'ta çok fazla bookmark var, içim daralıyor bakarken. Bookmarklarımın hatırı sayılır bir kısmını internet üzerinde bir sitede tutmam mümkün mü; linkler ve açıklamaları orada olsa, o siteye giriş yapıp oradan gitsem bookmarkladığım siteye. Kesin vardır böyle bir hizmet de, ben bilmiyorum bilen vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 delicious.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 backuplamak adina mi yoksa ordan girip bakiyim diye mi backuplamaksa xmarks diye enfes bi addonw ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok backup değil. bir şey okudum beğendim, daha sonra kullanma ihtimalim var; ama firefoxta kalabalık yapmasını istemiyorum. delicious olabilir sanırım bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 e ama delicious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bi delicious'um eksikti şimdi ona da girişcem sizin yüzünüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 google bookmarks kullanmaya karar verdim, hepsini de etiketledim; toolbardan da erişiyorum mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 xmarks eh yazılmış zaten görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: Ya firefox'ta çok fazla bookmark var, içim daralıyor bakarken. Bookmarklarımın hatırı sayılır bir kısmını internet üzerinde bir sitede tutmam mümkün mü; linkler ve açıklamaları orada olsa, o siteye giriş yapıp oradan gitsem bookmarkladığım siteye. Kesin vardır böyle bir hizmet de, ben bilmiyorum bilen vardır kesin.avant browser tam sana gore hatta site login bilgilerini bile tutuyor uzerinde ben 2 seneye yakin kullaniyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben de bişey sorayım bunla ilgili. mesela benim evde kullandığım firefox'da bi dolu adres var şifreler kayıtlı vs. işte hepinizin gibi. ben bu firefox'u içeriğiyle birlikte taşınılabilir yapabilir miyim acaba? parmak belleğime atsam mesela gittiğim yerde de onu çalıştırsam tutar mı? böyle bir eklenti gibi bişi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 google bookmarks cok guzel evet. arama yapinca bookmark'a verdigin title'da degil, sitenin iceriginde ariyor, on numara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 del.ico.us en iyisidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 delicious iyimiş gerçekten. firefox aparatını da yükledim çok pratik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://www.backflip.com diyorlar ama site maintenance şuan. açılınca bi bakmak lazım. pörfek demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yav said: ben de bişey sorayım bunla ilgili. mesela benim evde kullandığım firefox'da bi dolu adres var şifreler kayıtlı vs. işte hepinizin gibi. ben bu firefox'u içeriğiyle birlikte taşınılabilir yapabilir miyim acaba? parmak belleğime atsam mesela gittiğim yerde de onu çalıştırsam tutar mı? böyle bir eklenti gibi bişi var mı acaba? xmarks site şifrelerini de tutuyo ama cafede falan kullanacaksan olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar