Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette bookmark tutabileceğim site

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Ya firefox'ta çok fazla bookmark var, içim daralıyor bakarken. Bookmarklarımın hatırı sayılır bir kısmını internet üzerinde bir sitede tutmam mümkün mü; linkler ve açıklamaları orada olsa, o siteye giriş yapıp oradan gitsem bookmarkladığım siteye.

Kesin vardır böyle bir hizmet de, ben bilmiyorum bilen vardır kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Ya firefox'ta çok fazla bookmark var, içim daralıyor bakarken. Bookmarklarımın hatırı sayılır bir kısmını internet üzerinde bir sitede tutmam mümkün mü; linkler ve açıklamaları orada olsa, o siteye giriş yapıp oradan gitsem bookmarkladığım siteye.

Kesin vardır böyle bir hizmet de, ben bilmiyorum bilen vardır kesin.
avant browser tam sana gore hatta site login bilgilerini bile tutuyor uzerinde ben 2 seneye yakin kullaniyorum memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bişey sorayım bunla ilgili.

mesela benim evde kullandığım firefox'da bi dolu adres var şifreler kayıtlı vs. işte hepinizin gibi.

ben bu firefox'u içeriğiyle birlikte taşınılabilir yapabilir miyim acaba? parmak belleğime atsam mesela gittiğim yerde de onu çalıştırsam tutar mı? böyle bir eklenti gibi bişi var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ben de bişey sorayım bunla ilgili.

mesela benim evde kullandığım firefox'da bi dolu adres var şifreler kayıtlı vs. işte hepinizin gibi.

ben bu firefox'u içeriğiyle birlikte taşınılabilir yapabilir miyim acaba? parmak belleğime atsam mesela gittiğim yerde de onu çalıştırsam tutar mı? böyle bir eklenti gibi bişi var mı acaba?

xmarks site şifrelerini de tutuyo ama cafede falan kullanacaksan olmaz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...