trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bir aracın üstünü açmanın maliyeti nedir? tabii açılır kapanır olacak malum kapalı garajım yok. Hatta iyi bilen varsa fiyatları araç mercedes 200d 123 kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu arabanın üstünü açtırıp napcan ? 'originalliğini bozma gardaş' der bizim kaportacı yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arabayı sat cabrio bi model al aynı paraya, sıfır maliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 manevi değeri var da üstü açılınca çok güzel olacagını düşünüyorum ama zaten pahalıysa yaptıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yani arabanın ustunu kescekler o sistemi kurcaklar onun ustu ozel bi sistem nerden baksan 5-6.000 o sistem olsa işçilik ust tavan boyası 5.000 isteseler ekstralar fln dersen en iyi ihtimal 15.000 e yaptırırsın bence ki bunu yapcak biyer bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben o paraya .. :D teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bide sole bisi war cabrio arabalarin sasisi tavandan destek alamayacagi icin guclendirilmis olur ustunu kesiyim olsun gibi bi mantik yok yane araba virajlarda darma duman olur yane ole yamuk yumuk sasisyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 evet ustu açık sardalya kutusu gibi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Selam, Arabanın rijitliği bir yana, yapılacak işin maliyeti diğer bir yana; ortada kaldı onca para ve rjitlik feda edilerek elde edilen çakma cabrio sistem. Elde edeceğin mekanizma da asla orjinalin yerini tutmayacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yazık edersin bencede. elindeki araç gayet iyi durumda görünüyordu. ben olsam orjinalini korumak için harcardım o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 huun said: yazık edersin bencede. elindeki araç gayet iyi durumda görünüyordu. ben olsam orjinalini korumak için harcardım o parayı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar