roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sipeyskeyk said: Bella said: Holy said: ben de demin süper bi hatunla konuştum göztepe tarafında oturuyomuş da isim vermedi msn de vermedi bi yandan tv izliyorum diye sıkıldı çıktı arda bey? sdfgh YOK ARTIK. ahahahssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Todesengel said: pogodi said: http://img13.imageshack.us/img13/5954/sdfsfx.jpg GSADFDASDDSADSAADS Velede gel çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahaha şimdi bi herif uzanmış şekilde önüne yastık koymuş şekilde kıllı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi kepçe bi koreli çıktı. herifle abartısız 10 dk item şov yaptık resmen. gibson'ı gösterdim, guitar hero gitar'ını gösterdi. kola kutularımı gösterdim, bira kutularını gösterdi. saatimi gösterdim, nokia e serisi bi telefonu varmış, onu gösterdi. x-box, n81, posterler, televiyzon, akustik gitar... derken en son masanın üstünde duran eyüp sabri tuncer limon kolonyasını gösterdiydim de disconnect çektiydi. ehehe. kültür paylaşımı yapıyoduk oysa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahehaha kolonyayı ne sandı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 KOLONYA DA MARKAYMIŞ HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 eyüp sabri tuncer mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gecko said: Todesengel said: pogodi said: http://img13.imageshack.us/img13/5954/sdfsfx.jpg GSADFDASDDSADSAADS Velede gel çıkar vur masaya strip diyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 açmadımı sağını solunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abihıoagagahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 FromTheHell said: abihıoagagahaha en soldaki pikaçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Abi biz dün gece muhabbet ettiğimiz isveçli hatunun sevgilisini aradık. Adam uykudan uyandı "what? what girlfriend?" falan dedi ya ahuahaha kız da yarıldı bi yandan. Çok eğlendiydik hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zenci sabiyi ürküttüm http://img696.imageshack.us/img696/2788/scaredzenci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 slickers said: bence en çok erol büyükburç bilir enchok_ehrol_bhilir@hot.. selma resmi büyüp en alta bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 slickers said: abi ahahahahahdhs bu benim kavga ettiğim ev arkadaşım. salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 online sayısı 2000i geçti site yavaşladı iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 almanın tekiyle konuştuk da ilk direkt şöyle girdi Stranger: Im not female and i DONT look for Cyber Sex!! And sorry i have NO Cam that works Stranger: so hi Stranger: better i say that bevore eheh sonra aşırı uzun süre konuştuk ingilizceden çok almanca pratik olsun istedim christianın ev arkadaşı rosemarie de katıldı bize arada, keyifli bi sohbetti.umarım türlü türlü dangalak herifler basmaz burayı da internette farklı zaman geçirebileceğimiz bi platform olur daha bugün keşfettim ben siteyi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yalnız böyle tek kişi üstünden toplum değerlendirilir ya öyle oldu bende de açıkçası almanları sevesim geldi dortmund'a christian ve rosi ye selam helal size asdkfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Omegle'da bi tipin opening lineı "are you one of those guys who are looking for girls?" dedim güzelmiş girişin ben de kullancam. Sonra skypelaştık falan kafa çocuk çıktı valery :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 urmesque said: slickers said: abi ahahahahahdhs bu benim kavga ettiğim ev arkadaşım. salak. hahahahaha ben de onu dicektim sabah da aysunla karşılaştık ama dc oldum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 lan gittik webcam aldık bu seferde cami olan kimse çıkmıyor iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 şu site için webcam mi aldın arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zaten alacaktım. sebebim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar