Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Kısa Dönem Askerlik Dağıtım Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Joker said:

beyler ben direk normal bavul götürüyorum, çok abartmıcak şekilde.
ankara'da benimgibi subayların olduğu koğuşta yatacakmışım. bi kaç kişi buldum benim gibi msnden ekledik birbirimizi. hepsi mühendis doktoralı filan insanlar. hırsızlık olmaz diye düşünüyorum :)

Öyle tabi, taş çatlasa 20 kişi olur yd.sb acemiliğinde koğuşlar, bizimki 14 kişilikti.

Göreve başladığında da misafirhane, orduevi bi yerlerde kalırsın, veya gider ev tutarsın.

Uzun dönem, evet, uzundur, ama avantajı da çoktur.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

ilk mesajdaki "function StartBox(obj,evnt)" ne alaka? nerden fışkırdı o?!!

lol lan ödeve bakıyorum. mesaj gelince ödevde düzeletceğim kısmı unutmayım diye pastelemişimdir bir yerlere..

yaparım..
Mesaj tarihi:
eğitimin komando birliğinde olacak olması, komando eğitimi alacağınız anlamına gelmiyor.. ben de komando birliğinde yaptım acemiliğimi.. isteseler de yapamazdım komandolara yaptırdıkları hareketleri heh..

hem yemekler daha iyi olur komando birliğinde genelde =P..
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi isparta komando vermisler kisa donem adamlari.. allah sabir versin ya.. inanamiyorum, urfa falan diye sizlaniyordum.. ISPARTA DAG KOMANDOSU VERMISLER ABI ADAMA.. yat kalk sukret anit dik yani. off off, yazik insanlara ya.

yeni gördümde yazmadan edemicem.. bende orada yaptım askerligimi.. Isparta Eğirdir'deki Dağ komando okulunda.. oradaki kısa dönemlerin hepsi lafta komando aslında.. müzisyenler cıkıyor onları bandoya alıyorlar.. gerisi ya kantinci oluyor yada s1-s2-s3-s4 yazıcısı falan.. ciddi bi eğitimde yok.. tek kötü yani.. tümendeki disiplinin cidden sıkı olması :d öteki türlü gene normal bi askerlik yapılıyor oradada kısa dönem olarak.. yani ne eğitimi var ne başka bişisi :D yan sanayi komando bi nevi.. :D
Mesaj tarihi:
biz de doujumu dun gece bindirdik otobusune
istanbula ordan ucakla adanaya ordan otobuslen iskenderuna gecicekti.
basarmis
saclarini da kestirmis
=P
cok merak ediyorum aslinda.
neyse muhtemelen bugun cok yorgun olur ve yerlesme falan surer
yarin konusurum nasil baslamis bahriyelik soylerim =)

155!
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...