fenris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 iyimiş lan. benimkine de "ufak, rahat bi yer." diyorlar. bakalım...
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Joker said: beyler ben direk normal bavul götürüyorum, çok abartmıcak şekilde. ankara'da benimgibi subayların olduğu koğuşta yatacakmışım. bi kaç kişi buldum benim gibi msnden ekledik birbirimizi. hepsi mühendis doktoralı filan insanlar. hırsızlık olmaz diye düşünüyorum :) Öyle tabi, taş çatlasa 20 kişi olur yd.sb acemiliğinde koğuşlar, bizimki 14 kişilikti. Göreve başladığında da misafirhane, orduevi bi yerlerde kalırsın, veya gider ev tutarsın. Uzun dönem, evet, uzundur, ama avantajı da çoktur.
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ilk mesajdaki "function StartBox(obj,evnt)" ne alaka? nerden fışkırdı o?!!
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bornoz traş makinesi filan götürücem sanırım. koğuşlar 8 kişilikmiş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 burada sürünecem, yatıp kalkacam. yuvarlanıcam... =) büyük resim
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 vay be gidioz resmen, teey tey. az kaldı
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Haydi arkadaşlar kendinize dikkat edin. Rahat bir askerlik dilerim hepinize. :) Mayısta görüşürüz.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Benim acemilik komando eğitim birliğindeymiş.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kermit sen askerlik yaptın mı? yapmadıysan doğuda operasyona gidip durursun hep inşallah.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ractamainus said: ilk mesajdaki "function StartBox(obj,evnt)" ne alaka? nerden fışkırdı o?!! lol lan ödeve bakıyorum. mesaj gelince ödevde düzeletceğim kısmı unutmayım diye pastelemişimdir bir yerlere.. yaparım..
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Prawler said: kermit sen askerlik yaptın mı? yapmadıysan doğuda operasyona gidip durursun hep inşallah. ben yapmadım yapmıycamda torpilliyimn
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 serdar da kendını acındırmaya oynuyor
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eğitimin komando birliğinde olacak olması, komando eğitimi alacağınız anlamına gelmiyor.. ben de komando birliğinde yaptım acemiliğimi.. isteseler de yapamazdım komandolara yaptırdıkları hareketleri heh.. hem yemekler daha iyi olur komando birliğinde genelde =P..
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ya olm çaktırma zira: jacabo said: serdar da kendını acındırmaya oynuyor :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 zamanı geldi =) bir süre buralara daha az uğrarım herhalde.. ya da belki hep burada olacak kadar boş olurum =P e haydin tazyik!
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hadi hayırlısı tezkerelere hepinize gidin de gelin inşallah torun olarak geliyorum bende 333 olarak :)
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 özgür son saatler.. 4 hrs. remaining..
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bingildak said: abi isparta komando vermisler kisa donem adamlari.. allah sabir versin ya.. inanamiyorum, urfa falan diye sizlaniyordum.. ISPARTA DAG KOMANDOSU VERMISLER ABI ADAMA.. yat kalk sukret anit dik yani. off off, yazik insanlara ya. yeni gördümde yazmadan edemicem.. bende orada yaptım askerligimi.. Isparta Eğirdir'deki Dağ komando okulunda.. oradaki kısa dönemlerin hepsi lafta komando aslında.. müzisyenler cıkıyor onları bandoya alıyorlar.. gerisi ya kantinci oluyor yada s1-s2-s3-s4 yazıcısı falan.. ciddi bi eğitimde yok.. tek kötü yani.. tümendeki disiplinin cidden sıkı olması :d öteki türlü gene normal bi askerlik yapılıyor oradada kısa dönem olarak.. yani ne eğitimi var ne başka bişisi :D yan sanayi komando bi nevi.. :D
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 biz de doujumu dun gece bindirdik otobusune istanbula ordan ucakla adanaya ordan otobuslen iskenderuna gecicekti. basarmis saclarini da kestirmis =P cok merak ediyorum aslinda. neyse muhtemelen bugun cok yorgun olur ve yerlesme falan surer yarin konusurum nasil baslamis bahriyelik soylerim =) 155!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 15 gün geçti. Yeminimi ettim, evcime çıktım. Daha 5 ay var böhüü... :'(
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bitmez lan bu askerlik, kısa dönem diye gittik, komando taburunda yatıyoruz, jandarma özel harekattan eğitim alıyoruz. Bu ne lan!
Öne çıkan mesajlar