sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 :D:D:D:D::P:P=))))))))))))))))))9999999999999999 ;);););)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 TEACH ME THE YOUR BEST ENGLISH ONE,COME ON.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ankaradan hasdala nasıl gidiyorum şimdi ? kağıthanedeymiş sanırım.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gidin gelin askerede benim gibi mahkemeydi bilmemneydi uğraşmayın olm negüzel insanlar normal normal gidiyor. sevinin şuna az. hapse girme olasılığım var lan resmen. 14 gün yoklama kaçaklığı yüzünden. fakinşit
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mayısta görüşürüz beyler.. Vatan size emanet. Siz uyursanız biz ölürüz.
raq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ toplama yeri İzmir den elazıga uçak 16,00 da varıyor en erken rötar olursa daha gec.Ne yapcam ben simdi gittigim gün saat kac olursa olsun alıyolarmı kabul olarak.
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kuvveti: Kara Kuvvetleri Sınıfı: Topçu Statüsü: Kısa Dönem Er Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ ek$iden said: "burda askerlik zordur hemde çok zordur. burdan doğuya dahi gitmek isteyen çok er görürsünüz. zamanında sürgün bölgesi olarak anılırmış, çünkü burda disiplin herşeydir. tam tabiriyle adam burda muma çevrilir. burda küfür yoktur, ama çalışma vardır disiplin vardır spor vardır. zordur burda askerlik, havası soğuktur diğer yerlere benzemez. yazı ve kışı aynı gün yaşarsınız. gündüzleri yanar geceleri donarsınız. sürekli tatbikat ve denetleme vardır. o denetlemeleri yaşayan bilir."
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kolay gelsin hepinize, dönüşünüzü bekliyoruz artık=)
raq Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 raq said: 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ toplama yeri İzmir den elazıga uçak 16,00 da varıyor en erken rötar olursa daha gec.Ne yapcam ben simdi gittigim gün saat kac olursa olsun alıyolarmı kabul olarak. direk Van a da gidebilirmiyim peki ???
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Foçaya bekleriz acemilikten sonra =) orman yandı eğitimler rahattır asd
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Joker said: Sınıfı Topçu Statüsü Yedek Subay Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA benim arkadasada kisa donem polatli cikti. 3 kisilik koguslar olduguna dair bilgiler aldik
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MERSİN İL J. K.LIĞI MERSİN İÇEL
khala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Ulaştırma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE OR. LOJ. BŞK. ULŞ. OTO TB. K.LIĞI HACILARKIRI İZMİR
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne cok ankara izmir ist iskenderun civarı cıkmış yau, 3-5 ırgat gidiyoruz buz gibi yerlere hadi hayırlısı tertipler. kalın şeyler götürmeyi unutmayın, asker çarşılarında nike pro nun yandan yemişi gibi termal içlik diye bişi satıyolar, pek sıcak tutmaz onlar, teri dışarı atarda, sporda filan her türlü terlenio zaten, yün içlik aldım ben o yüzden, daha sıcak tutar sanırım.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 raq said: raq said: 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ toplama yeri İzmir den elazıga uçak 16,00 da varıyor en erken rötar olursa daha gec.Ne yapcam ben simdi gittigim gün saat kac olursa olsun alıyolarmı kabul olarak. direk Van a da gidebilirmiyim peki ??? Uçakla Van'a otobüsle Elazığ'a kadar gidebiliyosun max. terminallerde ki inzibatlara sorunca onlar seni ktm lere giden otobüslere bindiriyo. Bende sizden sonra gidicem. Böhüüüüüü.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 A.K.LIĞI bu ne lan, terbiyesizlik bu tsknin yaptigi.
JackHammer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 YOK MU LAN Erzincan' a gelen? ak yalnız kaldık yine :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Vingthor said: iskenderun'un nesi helal be. bir tanıdık gitti birde 15 ay yaptı o iskenderun'da. iskenderun sürgün lan Sivasın falan yanında İskenderun cennet gibi kalır.Tabi askeriyeyi bilemicem ama şehir olarak yani.
Öne çıkan mesajlar