Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 genelde banlanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 beni de genelde banladılar ya, 15 gün kaldı. mesaj atamıyorum bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hangi genel lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 error in causality banlacak olanlar genelde paticik.com'a baslik aciyor. siz de birgun paticik.com'a baslik acip yoneticilere ayar verme durtusu hissederseniz bilin ki vaktiniz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bani gelen uye, paticik.com bolumune konu acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticik.com: yiğidin harman olduğu yer. er meydanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben 2 tane açtım hiçbişi olmadı demekki sizin son kullanma tarihiniz kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
donkulot Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 genel ev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mum_Chamber said: error in causality banlacak olanlar genelde paticik.com'a baslik aciyor. siz de birgun paticik.com'a baslik acip yoneticilere ayar verme durtusu hissederseniz bilin ki vaktiniz geldi. sana ayar vericem sen yöneticimisin değilsin senle bi polemiğe girelim seviyelice herkese örnek olsun yapalımmı ? yermi gelsene çıkışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 birbirbir yap bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar