Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet, oda arkadaşımın bilgisayarının ram'i artık yetersiz kalmaya başlamış, xp'ye döneyim diyor. bi xp kurulumunun içine sata driverı atma olayından haberdarım, ama usb'den yükleme zorunluluğu işi kıllı tüylü bi hale sokuyor. bir der haricimiz var 1tb. hangisinden nasıl yapsak da yüklesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Sata driverından ziyade öncelikle bilgisayarın usb bootable özelliği olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam. Biosdan aktif hale getireceksin o özelliği. Onun dışında usb belleğide ayrı bootlaman gerekiyor ki görebilsin. Birde ben usb bellek kullanmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 alet acer aspire 5920g, usb mizin de kapasitesi yeterli gözükmekte. tek sorun eğer beceremezsek nasıl vistaya geri döneriz meselesi. ona da bişeyler bulursam deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 başarılı oluyor"muş" bende arıyorum laptop için aynı sorun bendede var, bir türlü bulamadım kolay ve kesin çözümü image dosyasını attım, emulate dedim olmadı cd gibi dosyaları fırlattım boot etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Eğer işim garanti olsun diyorsan harici cd/dvd-rom bulacaksın abi. Gerçi eğer usbden doğru yüklemeyi başlatabilirsen zaten sonuna kadar gider. Başlatamazsan da vistan sağlamda demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 2. bi harddiske windows xp yükleyebiliyormuyuz acaba burdan? hoş boot edilebiliyor harddisc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 başarabilirsek nasıl olsa format atıcaz diyerekten, acaba vistayla beraber xp mi kursak diyoruz önce. eğer xp sorunsuz olursa tekrar format atarız, olurssa vistadan devam ederiz şeklinde bi düşüncemiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Windows 7 kursun ? Win 7 usb tool var direk isosunu usbye atıyo tek progrma, xpyi usb diske atmak biraz uğraştırır. Nette birsürü tutorial var ama "windows xp usb disk" gibi aratırsan muhtemelen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 başardım bugun çok kolay aşaması var, usb nin içine boşalt cd dekilerini, umarım sende iso su wardır. usb den autorun ı çalıştırdım 1 saat sürdü yüklemesi vistayı otomatik yedekledi 3 saattir 7 kullanıyorum şu an için harika görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 raid kullanmiyorsa sata driverina gerek yok ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar