eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ahahaha bu ne lan... napmış bizimkiler bööle www.adanabook.com
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 olm bu ülke yarın öbürgün bölünse ilk adana ayrılır lan. adamlarda nası bi ego varsa artık anlamıyorum ben ya
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 zaten eyaletler olayında akdeniz eyaleti olsun dendi, bizimkiler yok akdeniz ayrı olsun biz adana eyaleti isteriz dediler...
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 fede said: olm bu ülke yarın öbürgün bölünse ilk adana ayrılır lan. adamlarda nası bi ego varsa artık anlamıyorum ben ya ikinci de izmir olur heralde. ben de bizimkileri anlamıyorum :S yok izmir ülke olsunlar yok izmir ülke olsa ab'ye girerler vs.vs. ayıptır.
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ama izmirin izmirbook'u yok :D bizim var... ayrılıoz lan biz
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oha yalnız demin girmemiştim siteye AHAHAHAHAHAH ZUAA uf
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 AHAHHAHAAH site süper lan adana yanına közlenmiş biber falan fdssadffdasdas
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o takım bu şehir... hıh(hala savunuyorum :D)
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yalnız şu sitedeki (http://www.trabzonbook.com/) imaj bir tasarım harikasıdır dikkatinizi çekerim edit: harika değil gerçi, gölgeler yanlış taraflara düşmüş. ts amblemi ışık yayan şey gibi olsa da yanlış dışardan bi yerden ışık geliyor olsa da yanlış tüh. edit2: yok değil aslında sdffds bize göre kuzeyden gelen bir ışık kaynağı olduğunu var sayarsak gölgeler doğru ben yanılmışım eheh of ya.
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kenjuro said: adana ne ya pis araplar kavga çıkartır bu söz.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 calimero said: book unu çıkarmışlar cidden...
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yav said: yok izmir ülke olsa ab'ye girerler vs.vs. ayıptır. Hemen girer ama. 2 yılı bulmaz.
Öne çıkan mesajlar