Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu mil puanlarıyla bilet alan var mıdır? bir soru soracaktım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 çok zor. iç hat tek bilet anca. kontör al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 son zamanlarda forumda bir uçak çılgınlığı aldı yürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya dış hat gidiş dönüş aldım ben de, bankayla konuştuğumda 13.50 demişler ocakta bi gün için. thy den sorguluyorum o günü. bir sefer gösteriyor sadece, sabah 8.50 olarak. bir altında da 13.50 olan sefer var fakat onların hiç biri seçilmiyor sadece 8.50 açık olarak gözüküyor. sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 13.50 x x x x x x x olarak görünüorsa ya bütün biletler kapatılmıştır ya da sefer iptal edilmiştir. Mille alınan da genelde problem çıkmıor. Ara bi yerleri teyit ettir. Mil sistemi bence güzel bi sistem axess wings kullanan ve sırf onla uçan bi çok insan var çevremde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bi ss çekip göndericem ama 2 saattir sefer sorgulamıyor sorun var sayfada tekrar deneyin sorun var diyor o dediğin gibi xxxxx falan yok, öyle bir görüntü gelmiyor karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 şöyle http://img40.imageshack.us/img40/5326/asdsadl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 benim peder aldı biletlerimi mile puanı ile. ille o alacağın kadar mile puanının olması gerekmiyormuş, borçlanabiliyorsun alırken. ayrıca istediğin şirketten alınabilmesi güzel fiyatına bakmazsızın, sadece mile önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 mil ile her uçağa vermiyorlar. olan uçaklarda da sınırlı koltuk ayırıyorlar, en sondaki tuvaletin yanındaki arkaya yatmayan koltukları veriyorlar. ben first class'a aktarım için kullanıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o resimde 8 ocak altında gözüken 13.50 ye vermişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bankadan konfirmasyon maili gelmedi mi? 13:50 seferinde bütün koltuklar dolmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 geldi. peki o koltukların dolmuş olması mı? o zaman o resme göre tüm hepsi dolmuş 8.50 hariç. çünkü şimdi tekrar sorgulattım ve ilk 2 sefer seçilemiyor bu sefer. kalanları seçilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 diğerleri zaten aktarmalı uçuşlar. 15-16 saat havalimanında mı bekliyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tamam saolun. bankadan mail gelmediydi dünden beri de. yanlış yazmışlar maili. sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar