Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yok asıl o opeth tişörtü giyen gençler cool. soğuk geliyo onlardan o yüzden uzaktan yürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 -Deno- said: bence led zeppelin t-shirti var. ya da woodstock. yok valla. metallica konserine bile rengarenk gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yav said: sonra noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Thaumiel said: grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. maiden tshirt'ünü yerbezi yaparsan hevi metal tanrıları çarpar alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben bazen gömleğimin içine giyerim opeth tişörtümü O'su böyle kıvrım kıvrım turunculu kızıllı gözükür en ucundan azıcık pek hoşuma gider açıkçası. garip düşünceli takıntılı insanlarla karşılaşma olasılığımı düşürdüğünü tahmin etmemiştim sdf yoksa kocaman haclı meryemli still life tişörtünü pek giyesim gelmiyor festival dışında gündelik hayatıma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Thaumiel said: grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. +12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 grup t-shirtlerini duvara asmak diye bi zevk var bende açıkçası. şu an yurtta kalıyorum ama seneye eve çıktığım zaman odamın duvarları doğru düzgün grupların t-shirtlerini dizmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 konser kesin mi ya üşendim sayfa sayfa kasmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Xenocide said: Thaumiel said: grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. maiden tshirt'ünü yerbezi yaparsan hevi metal tanrıları çarpar alimallah Yalnız bşi dicem.. Öyle tanrılar yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dinle dalga geçiliyor kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet maiden tshirt'ü yerbezi yapılıyor. BAN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar