Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yok asıl o opeth tişörtü giyen gençler cool. soğuk geliyo onlardan o yüzden uzaktan yürüyorum
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 -Deno- said: bence led zeppelin t-shirti var. ya da woodstock. yok valla. metallica konserine bile rengarenk gitmiştim.
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Thaumiel said: grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. maiden tshirt'ünü yerbezi yaparsan hevi metal tanrıları çarpar alimallah
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben bazen gömleğimin içine giyerim opeth tişörtümü O'su böyle kıvrım kıvrım turunculu kızıllı gözükür en ucundan azıcık pek hoşuma gider açıkçası. garip düşünceli takıntılı insanlarla karşılaşma olasılığımı düşürdüğünü tahmin etmemiştim sdf yoksa kocaman haclı meryemli still life tişörtünü pek giyesim gelmiyor festival dışında gündelik hayatıma :P
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Thaumiel said: grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. +12
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 grup t-shirtlerini duvara asmak diye bi zevk var bende açıkçası. şu an yurtta kalıyorum ama seneye eve çıktığım zaman odamın duvarları doğru düzgün grupların t-shirtlerini dizmeyi düşünüyorum.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 konser kesin mi ya üşendim sayfa sayfa kasmaya?
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Xenocide said: Thaumiel said: grup tshirt ü dediğin lisede giyilir sonra yer bezi olur. maiden tshirt'ünü yerbezi yaparsan hevi metal tanrıları çarpar alimallah Yalnız bşi dicem.. Öyle tanrılar yok =/
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evet maiden tshirt'ü yerbezi yapılıyor. BAN PLS
Öne çıkan mesajlar