Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 petrucci <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 petrucci adamsa miamiyi şampiyon yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: sen portakalda vitaminken ben jamesle tüttürüyodum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bende eşofmanla gidicem konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 en iyi konser kostümü işçi tulumudur abi. önünde cep olucak herşeyini koyucan o cebe. çatal gözükmesi derdi yok. sırtta çanta taşıyıp tedirgin olma derdi yok. tulum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.billboard.com/#/news/expected-metallica-will-not-visit-istanbul-1004054290.story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 maiden'a laf mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mokoko said: iron maiden tek başına gelsin 2 gun boyunca butun şarkılarını çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 metallica gazını anlamak mümkün değil. geçen sene olan konser yeteri kadar tatmin ediciydi. geçen 1 sene içerisinde de fantastik değişmeler de olmadı. 99 ve 2008 konserinden sonra METALLICAAAAAAAAAAAARAAAAGHHH !11!! diye gaza gelmek enteresan tabi. ha dikkat ettiyseniz bi maiden adı geçiyor. iron maiden hani. hani 1453 yıldır beklediğimiz. hani yanlış hatırlamıyosam türkiye'ye hiç gelmemiş bruce dickinson abimizin olduğu. hafif buna yoğunlaşsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 valla bi kaç kişi çocuk keseriz dedik daha napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 barnacle said: valla bi kaç kişi çocuk keseriz dedik daha napalım? metalikacılara diyorum hacu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 veled onlar yaa ne bilsinler brusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 barnacle said: veled onlar yaa ne bilsinler brusu veletiz sende abimizsin metalci abimiz.. tüm grupları tüm şarkıları bilen söyleyen çalabilen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 veled dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu abimiz kesin uzun yağlı saçları, 5 ytl lik siyah sko iron maiden tşörtleri vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Iron Maiden gelsin artık. Yeter! Hatta Mötley Crüe, Metallica, Alice Cooper, Anthrax, Slayer. Evet. Tam olarak bu saydıklarım gelsinler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Vulgar said: bu abimiz kesin uzun yağlı saçları, 5 ytl lik siyah sko iron maiden tşörtleri vardır.. pati albümde fotom var bakabilirsin, hiç grup t-shirtü satın almadım hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Grup t-shirt'ü kötü bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yoo öyle bişey demedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bence led zeppelin t-shirti var. ya da woodstock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 opeth tişörtü veya opeth çantası olan her gençten 50 feet ötede yürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sonra noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Economics said: opeth tişörtü veya opeth çantası olan her gençten 50 feet ötede yürüyorum çok coolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar