ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ulan gerçekleşecek mi şüphe içerisindeyim; ama görünüşe göre efsane bir festival bizi bekliyor. Detayları da vermiyorum, hit verin arkadaş. http://avazavazdergisi.blogspot.com/2009/12/metallica-2010da-tekrar-turkiyede-mi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 gecen geldiklerinde kapıda 8 saat bekledim ustune bir de kafama su sisesi yedim bu sefer evimin karsısındaki bara gelseler gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 reklam yapıyosun ardaaaa neyse ki site fena değil sdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Metallica 2010'da Tekrar Türkiye'de (mi?) Gönderen Yiğit Arda Türkoğlu on 09 Aralık 2009 Çarşamba Etiketler: konser, metallica 2007'deki efsanevi konserinin ardından, Metallica'nın Türkiye'yi 2010'da tekrar ziyaret edeceğine dair söylentiler iyice ayyukaya çıktı. Hem de bu söylentilere yol açan kaynak, bizzat Metallica'nın resmi sitesi. 2009'da Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde gerçekleşmiş olan Sonisphere Festival, 2010'da bir ayağını da İstanbul'da gerçekleştirecek. 25 - 27 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan bu festival, çoğunlukla metal gruplarına sahnesini vermekte. Geçen sene festival kapsamında sahne alan gruplar arasında Metallica, Mastodon, Down, Slipknot, Korn, Anthrax, Nine Inch Nails, Alice in Chains gibi isimler bulunmakta. Bu sene için önemli haber şu: Geçen sene festivalin bütün ayaklarında headliner olarak sahneye çıkan Metallica'nın, bu sene için de aynısını yapma ihtimali, kendi sitelerinde vermiş oldukları haberden de anlaşılabileceği üzere oldukça yüksek. Şu noktada akıllarda aslında tek bir şüphe var: 22-23 Haziran'da Sofya'da, 24 Haziran'da Atina'da, 25 - 27 Haziran tarihleri arasında da hem Bükreş, hem de İstanbul'da düzenlenecek olan bu festivalde, Metallica 5 günde 4 konser verecek mi? Vermeyecekse hangi ülkeye gelmeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aahahahah o değil de gelsin ya. gidememiştmi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 festivalde başka kimler olcak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Metallica, Mastodon, Down, Slipknot, Korn, Anthrax, Nine Inch Nails, Alice in Chains gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 alice in chains gelsin. evet.olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 5 günde 4 konser sorun değil abi. takvimlerini inceleyin zaten bütün büyük gruplar turneye cıktıklarında bu ortalamada sahneye cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o kadar grup Tr'ye çok sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ama ben buraya açtım... açtıımda gördüm senin konuyu... böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yanlış yere açmışsın sen sayılmaz o :) gelmeleri lazım zaten. ali sami yen konserinde bitiminde GENE GELİCEZ HEMİDE ÇOK YAKINDA HEHEHE dedilerdi. sözlerini tutsunlar almıyım ayağımın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu sefer gitmeyeni dövsünler. meşekli ısbak bodunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bütün konser alanını paticik ve arkadaşları olarak kapatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 geçen sefer para vermedimdi bu sefer para bile veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sonisphere'in sitesinde iron maiden var lan metallicaya koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 full apaçi olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Xenocide said: sonisphere'in sitesinde iron maiden var lan metallicaya koyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ingiltere ayağındaymış iron maiden şuanlık slayer anthrax metallica mastodon gözüküyor diğer ülkeler için tr ayağı belli değil daha yalan olcakmış gibime geliyor bu fest. ayrıca öss günü konser mi olurmuş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 escape said: full apaçi olur şimdi.ahah tipe bak edit: öss günüyse daha ne işte, süper lan sizin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 öss günüyse çok seri küfredicem. şahane küfürler öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 öss günü iyi işte akşam stres atılır. ya bi önceki gün olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 nasıl akşam stres atılır? ya ben istanbulda değilsem? öss ye de istanbulda girilemiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 uçakla bi saat be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 al biletini şimdiden o zaman git uçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar