Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi etmek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yüzüğü kendin döv ama demir, bakıl, nikel alaşımından döv.

daha büyük maneviyat mı olur allah aşkına!!!!

hem ucuza gelir işte..

odun yüzük de olur.. ucuz olur.

afferin
Mesaj tarihi:
abi niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum

evlendikten 3 yıl sonra nasılsa tekrar eski halinize döneceksiniz, ağınızdan firebolt bile atsanız 3 yılda onun şoku geçer. o zaman görücem ben sizi (:P):)-D
Mesaj tarihi:
bisürü martı eğit aylar boyu
vapura binin kızla akşamüstü
günbatımına karşı martılar böyle formasyon yapsınlar kalp şeklinde

ortalarına simit atan olmıcak tabi lulz

veya ÖLÜMÜNE HASTAYIM SANA de ne bileyim. saçma şey evlilik.
Mesaj tarihi:
Şöyle duygu yüklü bir konuşma yap akabinde çaresiz gibi göster kendini mazlumları oyna ve 'EVLEN BENİMLE' de. Bunu bankta otururken dahi yapabilirsin hem doğal gözükür aniden içinden gelen bir tekliftir kız sallamaz yüzüğü falan asdf
Mesaj tarihi:
Bence bu çin lokantalarında yada noddle'cılarda falan dilek kurabiyesi oluo, böle kurabiyenin içinden bi kağıt çıkıo, kağıtta hayatınla ilgili bişiler yazıo falan filan filmlerde görmüşsündür zaten, neyse öyle bi yere gidin kurabiyenin içinden çıkan yazı benimle evlenir misin ? olsun. Bi an anlam veremez zaten, sonra yüzüğü çıkarırsın ;)
Mesaj tarihi:
1. kızın akbilini çal ama farkettirme.
2. turla öle, beykoz'a git, sonra in üsküdara git, in kadıköy yap, sonra yine beykoz yap.. paso gez yani.
3. kızın akbilini boş halde aldığın yere bırak.
4. unutma! kıza olayı farkettirmiyoruz!
5. şimdi kızı gel "hede hödöye gidelim" diye kandırıyorsun. "hede hödö" herhangi bir yer işte..
6. kızı otobüse senden önden bindiriyorsun.
7. kız akbili basıyor
8. DÜRÜ-LÜğ DÜRÜ-LÜĞ (akbil boş sesi)
9. ucuna yüzük bağlanmış akbili çıkartıp kıza veriyorsun hemen
10. "bu hayat otobüsünde benimle yola çıkmaya, yokuşları aşmaya, yavaş gidenleri sollamaya var mısın nebahat?"
11. maddelerin sayılarını söylemeyi bırak salak!
12. kızı hede hödö yerine güzel bir restorana götürüver.
13. e yemek ısmarla işte!
14. bre mal hâlâ okuyor musun? kendi işini kendin gör!
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

yemege götür. sampanya kadehinin icinden yüzük ciksin.
spider man de görmüstüm :D
bi de yutuyomus zavallim.

bi reklamda vardi galiba, herif boyle romantik ortam yemek falan hazirlamis, sampanya servisi yapiyor, sonra boyle tam romantizmin doruklarindayken slap diye buz atiyor kziin sampanyasina

kiz iyy hayvan diyor icinden ama bozmamaya gayret ediyor, gergin bir iki yudum aliyor sampanyadan. o sikintili sessizlikte bardaktaki buz eriyor, serbest kalan yuzuk bardagin dibinde parlamaya basliyor

profit
Mesaj tarihi:
bjk maçına kapalı türbüne git,
maçtan önce çArşı grubundan rica et aga plx help plx de,

sonra işte ikna et aşkımmmm lütfennnnn ben seninle filme fln geliyorum sen de 1 kez maça gelsen ne olur ki de, sonracığıma devre arasında (: oooooooo çekeriz.
  • Yeni Oluştur...