Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Evinin anahtarı onda varsa evi güllerle donat sonra senin o gün geç geleceğini söyle ve sen gir ben gelirim birazdan de. Ev hazır olsun güller, güzel bi masa hazırlanmış olsun vs vs vs. O eve girdiğinde sen telefonunu kapat ve 5 dakika sonra kapıda elinde dev gibi bi çiçekle kapıyı çal. Kapıyı açtığında yerde dizlerinin üzerinde elinde çiçek ve yüzük devamı malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o ne ya? ben desem heralde sen eglenilecek kiz degilsin evlenilecek kizsin, kiz beni terk eder heralde.. kusra bakma ama cok arabesk ya o.. hem zaten ben eglenilecek kizda isterim mesela, herkes ister muhtemelen, kos kos oturan kizi kim ne yapsin, utumu yapicak butun gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Satanael said: Maddi değeri az ama manevi değeri fazla olan entresan bi evlenme teklifi yöntemi arıyorum.. başım fena halde dertte:D aklıma bi kaç bişi geldi ama genede buradanda güzel fikirler cıkar diye düşündüm bide paylaşmak istedim.. eğer güzel farklı fikirleri olanlar varsa bi zahmet yazsınlar:D ibooo tebrik ederim :D her ne şekilde olursa olsun hepsi çok güzel olucaktır eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sinema salonunda sinemaci ile anlas, movie maker da bi klip yap, ama klipte mesela, boylesine bir ask hikayesi hic duyulmadi vs... zimbirtilari olcak ama kiz arkadasin anlamicak ilk basta noldugunu, kimse anlamicak tabi. reklanciysan arkadaslarin sole profesyonel bi klip hazirlasin sanki gercek filmmis hissi versin. sonra fragmanda mesela dicekki - su anda yaninizda oturan ve size deli gibi asik olan genc size evlenme teklif etse naparsiniz? gibisinden. tabi bunlar fragmanda oluyor senin hazirlican. tabi o sirada kiz arkadasinin yuzune 1-2 sn bak gulumse. oda heycanlanicaktir kesin keske benim basima gelse diye :) daha sonra fragmanda bir anda sizin ikinizin oldugu fotolardan olan bi klip gibi bisi olsun, ama muzik secimini iyi yap o sirada tum isiklar yansin sen direk kendi agzindan -benimle evlenirmisin? diye sor iste, kabul ederse filmin tadini cikarin, etmezse biletin parasini geri al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 reyou said: kabul ederse filmin tadini cikarin, etmezse biletin parasini geri al :D :P hatta sinemacı ile kabul etmesse para yok diye anlaş ki güzel bişiler yapsın. Ama sakın geç kalma hehehe sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Aslında şöyle bişey de yapabilirsin; Bi restorana götürüp güzel bi yemek birer kadeh te şampanya,şampanyanın içindede güzel bi yüzük. Tabi şöyle bi tepki de alabilirsin; şöyle NO,no no no no no,Ted, you can not do this to me,no, no no no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oha bu baya yaratıcıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Koyun yuzugu sampanyaya sonra kazayla yuzugu yutsun hatun, bkunda yuzuk ararsiniz yengenin romantik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Yemeğe gidilecek bi kere mecbur. yapabileceğin tek çılgınlık limuzin kiralamak olur ki ona da çılgınlık denirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sinema fikri guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi süpriz olacak diyo adam. türkiye gibi yerde limüzin kiralarsan, balona bindirirsen sonunda ne geleceği çok bariz belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ne cok lüks bi mekanda yemek nede milyarlar harcanıp yapılacak bi süpriz. bunların hicbiri degil.. kime sorsam hep maddiyatla ilgili diyor.. herkez ona alışmış çünki.. en kolayı o cünki.. sadece parası ne kadar fazla olursa teferruatı okadar artıyor.. Sorun manevi olanını bulmakta.. kac kere denedim ama tek aldıgım cvp ben maddi degeri olan bi evlilik teklifi istemiyorumdu. :S ciddi zorlanmamda bu yüzden oldu.. ne cok lüks bi mekanda yemek nede celenk gibi gül demetleri bunlar degil işte aradıgım :D cok daha anlam iceren belkide bize cok basit gibi gelen ama manevi degeri cok yüksek bişi.. umarım anlatabiliyorumdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Satanael said: kac kere denedim ama tek aldıgım cvp ben maddi degeri olan bi evlilik teklifi istemiyorumdu. yuh boyle mi dedi kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 minibüste çaktırmadan arkasına otur.. şuradan 2kişilik hayat boyu beraberlik alır mısın? de.. para yerine sakız ambalajı uzat ama.. maddi olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 BENİMLE TAKSİT ÖDEMEYE VAR MISIN? de.yok maddi oldu.olsun dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aga daha önce ettin ve üstüne atlamayıp maddi değeri olmayan tekliflemi gel dedi sana bu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ahahah bu sufer edik; dasaaya haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 YOKUM DİYORRRRR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 dasaaa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya evlenicez işte işin gercegi bu. ama illa böyle bi teklifte etmek gerekiyormus :D öyle diyor.. tabikide bana maddi degil manevi teklif ile gel diye bi laf demedi.. ama o manaya getirici konusuyor işte:D yani maddiyat işe yaramıyor bu sefer :) aslında videoki güzelmiş dory :D minübüs fikride güzel ,ama okadarda degil yani :) şey yapmayı düşündüm, kutu harfler vardır. kalp şeklinde ondan yapıcam kırmızıdan :D icine beyaz led döşicem ve tersten içine folyo ile benimle evlenirmisin yazıcam.. hem böylelikle led ışıklar yanmıyorken yazıda okunamıcak ic taraftan yazdıgım icim :D falat ledleri yakınca hem kutu aydınlanıcak kıpkırmızı hemde alt tarafa yazılan benimle evlenirmisin cıkıcak ortaya :D şimki fikrim bu.. hem el emegi var :D orjinal bişi olacak piyasada istese bulamayacagı bişi :D tek taşı hazır zaten orjinal fikir bulmamı bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 asik oldugum evlenmek istedigim kiz bana 'orjinal fikirle gel' diycek evlenmeyi kabul etmiycek ilk seferde? bi daha gorusmem lan oyle kizla. arkadasim kusura bakma da bu kiz ruh hastasi bence. ya da evlenmeye niyeti yok seni oyaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Belki de sadece monoton olmayan bi teklif istiyor? İleride çocuklarına, arkadaşlarına anlatbileceği güzel bi anı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Eve film izlemeye davet et Televizyona 384 cm mesafede yerde yastıkların üstüne oturun Film olarak batman dark nightı seç Hayır hayır empire of the sun olsun Film başladıktan sonrak onuşma 35. dakkaya doğru elini kızın omzuna at ve o şekilde izlemeye devam edin ilerlerde Christian bale in boşluk içinde kendini kaybettiği bir an olacak işte ben orayı çok sevmiştim neyse sen filmin bitmesine yakın, off ne sıkıcı filmmiş de kız itiraz ederse konuşturtma canım da bira çekti de, çek kapıyı çık bakkala git, 2 efes fıçı al tam ödeyecekken şişelerden birini yere at parçala bakkaldan özür dile ve hemen dükkandan dışarı çık polisi arayıp bakkalın adresini ver ve kavga olduğunu söyle sonra geri içeri gir ve bakkala “sen ne diyon la ammğğggddğmm” diye bağır olayı ilerlet polis geldiğinde mutlak suretle karakola götür olayı ben bu heriften şikayetçi olacağım de karakola gittiğinizde fikrini değitirmiş gibi görün bakkaldan özür dile o arada sevgilini ara karakoldayım çok fena durumdayım nolursun gel de o arada polisleri de ayarla, karakoldan kurtul sevgilin gelmeden üstünü başını yırt fight clubda işten kaytarmak için kendini yumruklayan Edward Norton gibi kendi ağzını burnunu kır Sevgilin geldiğinde hafif ağlamaklı ol ama birden sertleş Bir şey yok canım de ve elinden tutup bir pastaneye götür Kıza vişne suyu cheesecake söyle, sen bir dilim alman pastası al Muhtemelen deliye dönmüş bir şekilde soru soruyor olacaktır Cool görün Yok bir şey de, bakkal olacak adam iki arkadaşı ve köpeğiyle saldırdı De Yediklerinizi bitirdikten sonar senle konuşmam gerek de Sonrasında boş boş kızın gözlerine bak Bir şey söylemeye kalkarsa işaret parmağını kızın ağzına götürmek suretiyle Onu sustur Seninle konuşmak istiyorum ama burda olmaz de Bir bara gidin Oraya gittiğinizde kıza cinlimon, kendine bira iste Kız içkisini yarıladığında Biliyor musun de Neyi diye soracaktır Sormazsa kızı bırak Sorarsa devam et Bazı şeylere anlam veremiyorum de Biriryle tanıştım Bana bazı şeyler anlattı de Sence de Dünyanın faler tarafından nihai soruya cevap bulmak için Yaratılmış olduğu doğru mu Evet ya da hayır demeni istiyorum Evet ya da hayır de bana de Evet derse kızı bırak Hayır derse evet ben de öyle düşünüyordum de Ama bazı şeyler de Bazı şeyler Ahh bilmiyorum de Budalaca şeyler bunlar konuşmak istemiyorum Sanırım biraz yalnız kalmalıyım de Masanın üstüne 25 tl bırak ve Ben seni arayacağım diyerek ordan uzaklaş Ama burda nasıl uzaklaştığın çok önemli Taze kokain çekmiş de gelmiş kafayı bulmuş gibi uzaklaşırsan olmaz Yavaş yavaş yürü Kafan yukarıda olsun Gözlerin uzağa baksın Anlaşılmaz ol Tam kapıdan çıkmadan once son bir kez arkana bak Kızla göz göze gel Kız sana bakmıyorsa ayrıl Bakıyorsa ve göz göze gelirseniz devam edebilirsin 3 gün kızı arama ararsa cevap verme 3 günün sonunda çok şık giyin, kendine çeki düzen ver kızı ara seni görmek istiyorum de hava karanlıkken güzel manzaralı bir parkta oturun yalnız kaldığım bu 3 günde düşünme fırsatı buldum de kimi zaman gece karnalığında yatakta göbeğimi kaşırken kimi zaman öğle vakti sokaktaki satıcıları dinlerken düşündüm de dünyayı, afrikayı açlığı, sefaleti, yalnızlığı, seinfeldin 3. sezonunu yalnızlığı düşündüm de ve hepsinin sonunda karşıma sen çıktın de bu dünyada yaşamaya değer düşünmeye değer ne varsa hepsi senineydi ve bilmeni istiyorum ki de -burda ellerini tut- hayatım ancak sen yanımda olursan anlamlı olur önümdeki iki yoldan biri hiçliğe biri senin sevgine çıkıyor de ve bilmeni istiyorum ki seni çok seviyorum ve var olduğum sürece seveceğim tam burda yüzüğü çıkar yüzüğü unutmuşsan söyle kıza senden ayrılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kız kulesini goren biryere gotur banklara oturun gözlerine bak benimle evlenirmisin de elektriklenme olsun öpüşün oh yes artık evli bir adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 öpüşünce evlenilmiş olsa, ohooo nolurdu bu dünyanın hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar