kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet bi sorunumuz da bu. oyunlarda çözünürlüğü düşürdüğümde full ekran yapmak yerine ekranın sağını ve solunu siyahlaştırıp görünen ekranı küçültürek çözünürlüğü düşürme işlemini yapıyor alet. yaşayan var mı bu sorunu? ekran kartı ati 4570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aspect ratio farkından dolayı olabilir mi? hani görüntüyü çeki$tirmek yerine, öle yapıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bazı oyunlarda yaşıyorum ben, ama hepsinde değil. Ayrıca bugün railworks adlı simulatör oyununu da hiçbir şekilde (uyumluluk modları dahil) çalıştıramadım. Xp'de çalışıyordu önceden ama win7'de ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Skyfire said: aspect ratio farkından dolayı olabilir mi? hani görüntüyü çeki$tirmek yerine, öle yapıyordur oyunlarda aspect ratio ayarı varmı ki yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Muhtemelen oyun içinde ya da Catalyst'te aspect ratio ayarını kendin belirlemişsindir. Otomatik ayarı falan varsa onu seç. Normalde böyle bi şey olmaması lazım, oyunu yapan adam özellikle ayarlamadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 catalyst ayarlarında heryere baktım öyle bişe yok. eski sürüm driverda varmış ama aspect ratio seçenekleri vs. onu yükleyecez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar