404 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 1.5 -2 ay once kapanan serverın playerları acılıp acılmıyacagının bılmıyor sızce adilmi...? Sıtede "En Geç 15.06.2004" diyor..Barı Guncelleyın be kardesim.. 2 kisiden duydugum haberlere gore (onlarada Admin soylemıs): Serverın aylık masrafı cıkarılmaya calısılıyor Gm ler tarafından 1milyar toplanır toplanmaz acacagız dıyorlar... Ne 1milyarmıs bu toplanamadı gıttı..E toplandı dıyelım gelecek ayda yıne toplamak ıcın 2 ay bekletceklermı .. Eger 2 ayda bı oynarsak 500 milyona denk gelıyor Serverdada yaklasık 250 Account oldugundan Kısı basına dusen para hıc bırsey oluyor.. nedırkı bu Atmı , Devemı ? Ben boyle server ları hıc sevmıyorum ıste Gm olalım ıstedıgımızı yapalım dıye Ozenti genclıkler serverı acıyor ertesı gun kapalı.. Insanda Bıraz Merhamet olması lazım... Peki Sizce bu lostland n'olcak ?[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem ! || www.404.gen.tr ||
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bilmem :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ööle bişey olduğunu samıyorum.. Aylık 1milyar abartı bi rakam..Başka nedenler vardır..
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sadece 250 accountu mu war o shardin? walla benim 17k kusur acci olupta acc sahiplerinin para vermedigi shardlar gordum du$un ki ki$i ba$ina ne du$er?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 dürüst olmak gerekirse beni pek ilgilendirmiyor . zaten yeri de bura değil . git adamların kendi forumlarına "Nolcek sizin haliniz" de :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Mike, 04 Temmuz 2004 21:20 tarihinde demiş ki: asura kime gore abarti rakam onu du$un , amentes 2.5milyar verdi. hll olsun onlara o zmn..Ben o parayı hele aylık olarak ölcek olsam vermezdim..
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aylık değil bu paralar zaten , o parayla 4 ay server açarsın[signature][hline]"Haplo"
cezad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadaslar lostlandin olacagi su gümmmmmm pattttttt ahhhhhh uhhhhhhhh laagggggggggg connection lost ve 4 dun bekle 40 gunbekle 400 gun bekle 4000000000 bekle bir daha oyle bir server yok bir kac yil sonra bu forumlarda soyle bir konu #Evet flas flas flas lostland tekrar aciliyor acc eskisi gibi durmakta herkesi bekliyoruz# iste olacagi bu ama 1-2 ay sonra yine aynisini yasayacaksiniz artık bir daha acilinca elinizde baston fln olur
404 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Aslını Sorarsanız Ben boyle bısı gormedım web sitelerinde hâla tarihinde acılacak diyor insan utanır ve degistirir.. Ne haber var ne ses seda ne forumlara bi bilgi.. Insanlar saskınlıkla madur olunuslarını ızliyor Lost Land'ın Kurucularından ve Desingeri [Simdi Gorevden Istıfa Etti ] "extreme" Lostland Forumlarında demişki : Arkadaşlar. Lost Land ile alakamı kestikten sonra , Server'ı tekrar açmaya yetkili olan kişilerin herhangi birşey için çabaladığına tanık olmadım. Şuan burada hiçbir sorumluluğum olmamasına rağmen , sizlerin düşüncelerinizi görünce üzüldüm. Yani bir kişininde buraya gelip adam akıllı bir açıklama yapmaması ilginç. Burada olmasamda çoğunuzun kaliteli insanlar olduğunuzu ve bu muameleye laik olmadığınızı biliyorum. Üstüme vazife olmayarak ( Artık Staff Değilim ) Artık beklememenizi üzülerek tavsiye ediyorum. Dedim ya Artık Lost Land ile alakam yok fakat , herşeye rağmen sizlere yapılan bu saygısızlığa ses çıkartmadan edemedim. Ben buradaki üyelerin tamamının forum bilgilerini ve sphere ( yani server'ı ) zamanında yedeklemiştim. Eğer bu serveri tekrar hizmete sokmak isteği olan staff arkadaşlarım olursaki bu konuda tüm bilgileri ve database'i verebileceğim kişiler Genor - Thor ve Revenge Angel'dir. Kendilerine tüm verileri verebilirim. Tabi uğraşmak isterlerse. Xheana'ya gelince onunla beraber başlamıştık. Beraber herşeye başkoyduk. Zaten tüm veriler kendisindede var. Eğer oda tekrar uğraşmak isterse kendi başına yapabilecek kapasiteye sahiptir. Cümlelerimi özetlemek gerekirse, Server'In açılması gündemde değil. Zaten tekrar açıldığında tüm üyelere bu email ile bildirilir. Server'in kapanması değilde bana en çok koyan, bu kadar insana bu bilgileri görevinden istifa etmiş bir staffın değilde en yetkili ağız yani xheana'nın vermesi gerekmesi olmuştur. Hepiniz Allaha Emanet Olun. Kalbiz Sizlerle " Gercekten bu arkadas dusunceliymis ben burdada haber vermek ıstedım boyle ınsanlar kaldıya helal olsun... Tamam anladık herserver da olur boyle problemler yasanır ,aradan uzun zaman gecer sonra tekrar acılır.. tamam kabul ama bu kadar dengesızlık ,sorumsuzluk playerlarına haber verılmiyecek kadar dusuncesızlık.. Bu kac yasında bu serverın sorumlu kişi bilmek isterim..[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem ! || www.404.gen.tr ||
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ne olacak be 404 bu lostland'ın hali?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 geçmiş olsun ne diyelim nede olsa eski staffımdan biri açmıştı lostlandi.Pek üzüldüm denemez ama olsun yinede playerlara geçmiş olsun . Umarım ders olur bir daha sececekleri serverların sponsor kalitesi olsun kurucularına olsun özenle bakılır (kimseye hitaben yazmadım Lostland staffı ile alakası yok yani sataşmayın hemen). Ve şuda warki türkiyede internetin bu kadar pahallı olması alt yapının kötü olması bunuda örnekledi bir kez daha.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Valla Larethiana katılmamak elde değil çok haklı larethian sanırım 6-7 ay önce lost land açıldıgında yapılan reklam topicinde aynen şunu demişdi : extreme paran serverı açık tutmaya ne kadar yeter bilemiyorum doru söze ne denir..[signature][hline]Yasayan bir hayalet gibiyim belkide oldum bunlar hep ruya belkide hic doğmadım
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Lost LAnd İn Acı Hali Ne Diyeyim... //Slayer Nelly //ZeuS[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_-
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Lostland güzel başarılı bir sunucuydu kapandığını yeniduydum üzüldüm gerçekten umarım yeniden online olabilirler..[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
404 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ve Iste Tamam bız kazandık Isyanlarımız sonuc buldu ve sıtede 10 Temmuz Yanı yarın acılacagı yazıyor. Guvenlerını bu kadar kaybettıkten sonra gerci ınanmamızı ne kadar beklersınız ama.. yınede bı umut verdiler Yuppi ! :D[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem ! || www.404.gen.tr ||
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Serverın kapanması kötü oluyor.hem shard sahiplerine hemde playerlarına. Bilmiyorum Allah kolaylık versin. [signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 en güzeli nebula be kardeşim ilk nbl ban yediimde bir çok serverda oynadım hepsi en fazla 5 ay dayandı sonu. mu ? şuan nebulada oynuyorum..
xheana Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Birincisi Kösteklemek kolay düşene tekme atmakta kolay burda yazı yazan hatta bu topici başlatan da bizim serverımızdan banlanmış olan playerlardır bunu belirtmek isterim. ayrıca larethian senin shardin kapanınca biz seni kösteklemıyoruz bunu bil ki arkandan konusmuyoruz . Gelelim Lost Land a 1 milyar mış şu kadar mış bu kadarmış yapmayın ben yeni bir işe başladım bu yuzden ultimaya zaman ayıramıyorum extreme ise benıde yarı yolda bıraktı o da haklı onunda işleri var denk geldi. ama ben haka çırpınıyorum birşeyler olacak diye . Utanın kösteklemek yerine destekleyin. kime karşısınız bunu söyleyin bana .[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Xheana ben elimden geleni yapmaya hazırım genor la bir ara konuşalım Forchuse X'el Ru
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben bu serveri acarim,herkezde ızler.Isteyen gelır ısteyen gelmez ama ant olsun ben bu serverı acarım!
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ooff of bıtmez bu işler abe[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 @404 Imzan dikkatimi çektide sorması ayıp zekidenmi duydun :) gecenin sexy hatunu :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
Öne çıkan mesajlar