rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "roket adam" said: bence fede'nin action figure'u çok daha muhteşem durur. o albüme son koyduğu resmi büst gibi yaptırıcaksın böyle bobblehead'i var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tey allam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Farinal said: Bone said: Nefr said: fede said: abvblizzard said: Ben hon+1 diye acc alıyorum banlıyolar. Hiç bi kuralı çiğnemedim de =( komikti güldü millet bi topicden adam çağırcaktım attılar beni. Paticik çok reöre. fake mi aldın yani? kendini mi ihbar ettin sen şimdi? di mi? ben de ona bakiyordum simdi lol bu ne be ahahahahhahahaha sdfsfsd lal hadi piramit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 scorch said: Farinal said: Bone said: abvblizzard said: Ben hon+1 diye acc alıyorum banlıyolar. Hiç bi kuralı çiğnemedim de =( komikti güldü millet bi topicden adam çağırcaktım attılar beni. Paticik çok reöre. fede said: fake mi aldın yani? kendini mi ihbar ettin sen şimdi? Nefr said: di mi? ben de ona bakiyordum simdi lol bu ne be ahahahahhahahaha sdfsfsd lal hadi piramit banhammer is foreseeking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 düzelt düzelt editledim asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gecko said: Kyaltie said: gecko said: Nessarien Yörünge Dışı >:D< Hoşuna mı gitti ? aha geri döndü ahahahaha Ben kaan değilim aklından yoksun varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar