redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 eet mesela tinker menusunu yada tailor menusunu nasıl orjinalı ile yer deiştirecem d_tinkering mesela onu nasıl sphere'a ekleyecem. scriptskill.scp e girdim orada [menu sm_tinker] vardı ordan mı oluo bilmioum ama o menu cıkıo sanırım annatabildim.. cevaplarınızı bekliyorum..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:110527132 Diablo Rullz
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ha bide newbie silahların ustunde neuladaki gibi [newbified] nasıl yazılıodu ? on=@click message [newbiefied] da bunun basına ne yasıoduk ;P lutfen cevap yazarmsınız ? [Bu mesaj redpaladin tarafından 16 April 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ya biri bi cevap versin ya off :((((([hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:110527132 Diablo Rullz
Taina Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 www.paticik.com/scripts e bakmayı dusun belki orda vardır icq varmı? varsa gelsene[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Merhaba, Öncelikle spheretables.scp dosyasını aç. [EOF] 'dan önceki satıra; ON=@LOGIN SRC.EVENTS= +e_item ON=@LOGOUT SRC.EVENTS= -e_item Yazılarını ekle.Daha sonra Events.scp isimli bir dosya yarat ve içine şunları ekle; [Events e_item] ON=@itemclick IF (==t_container)&& !(==&~attr_newbie) var.weight= act.message Inventory return 1 endif IF (==t_eq_trade_window) act.message [Secure] endif IF !(==&~attr_newbie) Act.message [Newbiefied] endif IF (==t_container) || (==t_container_locked)&& var.weight= act.message [Agirlik: /10>] act.message return 1 else İyi Çalışmalar...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 16 April 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Saolun tskler. İlk yazdığım sorunun cevabınıda yazarsanız sevinirim..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:110527132 Diablo Rullz
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 hic kimse bilmiyormu su dialoglari skill menulerin yerine koymayi?? dialog var ama skill menulerininyerine nasıl koyacam ¿¿ bide bnm sphere daki staticlerde sorun var galiba small plaster house un iki duvarı transparan,icinden gecilio vede delucia daki bankın altındaki 2 binanın da duvarları aynı , 55i sphere vers.. ayrıca OwnerRavenLoft senin dedigini yaptım oldu fakat o events.scp hata verdi sphere da un*** bole bişi yazdı. şimdi tam hatırlamıom hersey icin thnx [Bu mesaj redpaladin tarafından 17 April 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Ilgili esyanin altina (tinkers tools mesela) on=@dclick dialog d_tinker_hebele gibisinden bisey eklemen lazim, cektigin scriptte yazmiyor mu kurulusu?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 selam baggio ole yaptim denedim onu fakat olmadi sadece dialog gelio esya yapilmio [function asd] ile actım o zaman yapıo esyayi .. insallah bilen biri cıhar :(( [Bu mesaj redpaladin tarafından 17 April 2003 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 up bu topic en ustte duracak :P cevaplanana gadar :P[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 sana bs,ins,tailor,alcemhy,bowcraft,tinker,carpenter menulerini yoliim icq ya gel...[ortak ikna oldu] yanliz bazilari gercekten bozuk urasıom yapmaya[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard
taz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: redpaladin, 17 April 2003 16:01 tarihinde demiş ki: selam baggio ole yaptim denedim onu fakat olmadi sadece dialog gelio esya yapilmio [function asd] ile actım o zaman yapıo esyayi .. insallah bilen biri cıhar :(( [Bu mesaj redpaladin tarafından 17 April 2003 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] on=@dclick asd yazcan o zaman :)[hline]ICQ: 4435695
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Baggio, 17 April 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Ilgili esyanin altina (tinkers tools mesela) on=@dclick dialog d_tinker_hebele gibisinden bisey eklemen lazim, cektigin scriptte yazmiyor mu kurulusu?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Üstad benim de oyle bi sorunum vardı senin dedigin gibi yapıp denedim önceden o esyaya çift tıklıyınca client göçüyordu sonra ugrasmadım bıraktım herkes oylemi yapıyor dedigin gibi
Öne çıkan mesajlar