Daniel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 arkadaslar cok aradım ama detaylı bir bilgiye ulasamadım ati radeon hd 3400 ekran kartım var ve overclock yapmak istiyorum atitool diye program indirdim detayını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 donanimhaber e bak diyecektim oraya da acmissin zaten ayni konuyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yanli$ anlama da 3400 u overclocklasan ne olur ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tray tools kullanıyordum ben çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eet tray tools iyidir. ama ekran kartı overclock tavsiye etmiyorum. vakti zamanında sırf bu iş içim his iceQ soğutucu aldım radeon 9700 ekran kartının üstüne. kartın tamamını kaplıyor, buna rağmen overlocklu kullanmaya başladıktan çok kısa süre sonra pert oldu :) yanlız stabilite sağlamak için voltajı sakın yükseltme onu diyim. gene sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hd 3400 de ne kadar etki gösterir bu overclock işlemi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar