Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barfiks demiri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam dayıboylar.

Sormak itediğim bi olay var. Şimdi biz apart arkadaşımla barfiks demiri alalım diyoruz da, sorum şu. 90 kiloya kadar bi ağırlık kaldıracak bu demir, hani şu kapıya takılanlar var ya onlardan. Fakat apartta olduğumuz için kapı ya da duvar delmek istemiyoruz. Depozitoyu kaktırırlar çünkü. Bu yüzden bunların sıkıştırılarak monte edilenlerinden aradım buldum gittigidiyorda.

http://urun.gittigidiyor.com/KAPI-BARFIKSI-DAHA-SAGLAMI-YOK-76-10-10-TANITIM_W0QQidZZ22466880

Ürün şu, şimdi cidden 90 kilo taşır mı bu ki, görüntüden de şey yapamıyorum, et kalınlığı nedir falan kestiremediğimden.

İkinci sorum, hadi bou dayanmazsa dükkanda bi el atarım ona da, takma yerleri dayanır mı acaba. Çünkü vidalama yok tahmin ediyorum gerdirerek sabitliyor kendini kapıya.
Ne diyorsunuz dayılar?
Mesaj tarihi:
Onun yerine, hem temiz hava almış olursunuz , barfiks demirleri oluyo parklarda onlara çalışsanız , hem etraftaki kızlarada hava yaparsınız 3 ü 1 arada olur bölece .
Mesaj tarihi:
Abi istanbuldaysan kadıköy pasajının alt katında spor malzemeleri satan biyer var, git ordan al. Ben ordan almıştım 50lira mı neydi. Koridora sıkıştırıyosun, yanlarında lastik var. bide koridorun enine göre değişiyo fiyatlar 35ten falan başlıyordu sanırım. Baya da sağlam 400 kiloya kadar taşır dediler bana
Mesaj tarihi:
Resimlere baktım da şimdi, sanırsam büyük çaplı borunun içinde(dıştaki boru işte, çap map ne karıştırıyosam) dişli bi boru, ya da uzun bi civata falan var, civatalardan sıktıkça tutma yerlerinden açılıyor böylece sıkışıyor galiba.

Da yeterli basıncı oluşturabilir mi acep
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

Abi istanbuldaysan kadıköy pasajının alt katında spor malzemeleri satan biyer var, git ordan al. Ben ordan almıştım 50lira mı neydi. Koridora sıkıştırıyosun, yanlarında lastik var. bide koridorun enine göre değişiyo fiyatlar 35ten falan başlıyordu sanırım. Baya da sağlam 400 kiloya kadar taşır dediler bana

Bursadayım dayı, bursadayım da balıkesire bile daha yakınım şehir merkezinden safgs :P

O yüzden merkeze gidip almak yemiyor.
Mesaj tarihi:
gerçi evet, yerçekimidir yükseldikçe ağırlaşmaktır falan

90 kiloyuz en fazla, 75 aslında da, 6 kilo da bilek ağırlığı var onları da takarız çekerken

160 falan mı ne diyo o demir

alınır ya
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

SeaGle said:
...yükseldikçe ağırlaşmaktır falan...

NEY NEY NEY???

yere yaklaşınca ağırlaşıyorduk lan karıştırdım adhjsfh

ahahaha fizik sınavım kaç gelicek lan acaba dur bakalım şimdi tırstım =/
Mesaj tarihi:
Vallahi beni ve benim gibi arkadaşlarımı taşıdı, dayanıklıdır kaldırır dediler aldık. Sonra 50 kiloluk yârim tuttuğu gibi elinde kaldı, güvenilmez. Gerçi iman gücü ayrı bir konu.
Mesaj tarihi:
Yok üstünde aparatları var kaymıyor hiç o sorun değil de, tam böyle sonuna kadar çekip, sırtı yere paralel verip OLM BAKSANA NASIL DURUYORUM BEHEHEHHE derken aynı axis üzerinde 0'a yaklaşmak kırar adamın belini.
Mesaj tarihi:
kapı delinmeden durmaz bunlar yerinde

yeni verisyonu var bunların, ufak conta gibi bişey var onu kapıya vidalıyorsun ondan sonra sıkıştırıyorsun, barfiks sopasının uç kısımlarında conta kadar boşluk var hiç oynamıyor yerinden, fazla tahribat ta olmuyor

http://www.hepsiburada.com/ravel-kapi-barfiksi-rv-d301/productDetails.aspx?categoryid=369742&productid=spordelta847#tablnk
Mesaj tarihi:
@ Xaenin

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Abi sabit değildi o. Saçma sapan yapıştırıcı süngerimsi birşeyle yapıştırmışsınız. Bir de kafama düştü 3 gün şişti kafam ya.
  • Yeni Oluştur...