dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi kız çok feciymiş duyduklarıma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aklıma vecihi geldi kan ve gül gül ve diken sevgim ve sen(bu kısım fondan ìskender doğan ağzından çıkmaktadırderken vecihi girer.) birbirine dönük sırt sen ve ben(karizmatik bir ses tonu) bilmem anlatabiliyor muyum(karizmatik bir ses tonu) seviyorum veriyor musun(kızın babası hayır işareti yapar) ağlıyorum veriyor musun(kızın babası hayır işareti yapar, vecihi artık ağlamaklıdır) istiyorum veriyor musun(kızın babası hayır işareti yapar,vecihi artık daha ağlamaklıdır) cevap ver veriyor musun(kızın babası hayır işareti yapar,vecihi artık daha daha ağlamaklıdır ve sesi coşkuludur) peki öyle olsun (veicihi daha daha ağlamaklıdır ama sesindeki coşkuyu yitirmiş pusmuş kalmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MgIqZqEcx10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben kantır sıtrayka giriyom maç varmışHLLTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben de sosyal sınıf olarak algıladım başlığı. abi kız olsam ben de bakmam alt sınıflarıma yıldırım aşkına düşmedikten sonra hem erkeğin 1-2 yaş/sınıf büyük olmasında her zaman fayda var. asırlık yazısız doğa kanunu, erkek koruyucu yol gösterici olmalı yoğunlukla. eğitim açısından sınıf farkları da bu yol gösterme koruma cart curt olaylarına direkt etki eden bişey. kız mezun olmaya çalışırken erkeğin alttan 2'den kalan derslerini verip 3.sınıfa geçmeye çalışması falan pek uygun olmaz her iki tarafında arkaplan psikolojisi(bilinçaltı mı desek) için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sadece arkız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 SeaGle said: abi hazırlık tamam hadi de, normal öğrenimde kimin kaçıncı sınıfta olduğunu nereden bileceksin. 22 yaşında adam var 1. sınıfta lan 22 yaşında olup 5. sınıfta olan var. (Bkz: Ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 valla ben özellikle benden 4-8 yaş büyük kızlarla takılıyorum anca dengeliyorlar :/ Hatta en yakın arkadaşım benden 6 yaş büyük bir kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 napsın bu arkadaş kız onun taaa lise2 deki en deli tutkun aşkına benziyormuş bi de, o zaman küçük emrahtan gelsin bu aşk böyle bitemeezzzz diriririiriiiiii bırakmaa terk etmee beniii ii iii aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "peder zickler" said: valla ben özellikle benden 4-8 yaş büyük kızlarla takılıyorum anca dengeliyorlar :/ Hatta en yakın arkadaşım benden 6 yaş büyük bir kız abi sende mi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Hiçte set falan kurmuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben pedere hak veriyorum ilkokuldayken bile büyük sınıftaki kızların etekaltına bakıyodum itiraf ediyom burdan hani bu sapıklık olgusunu bi tarafa bırakırsak iyi arkadaşta öyle benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 birazdan gelcem ben yazın siz adkfasdfk MÇTYM atmaa benii ölmleree atma benii zulümleree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 pdd neymiş abi ben onu merak ediyorum hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 PeDo-Dalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 psikopat deli dasaa nın kısası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sesu said: Ben bir an sosyal sınıf olarak algıladım aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ne sosyal sınıfı ne diyosunuz aga? iyi misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kızlar serseri çapulcu adamları daha çok sever alt sınıf olmak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Dynun said: ne sosyal sınıfı ne diyosunuz aga? iyi misiniz? lol herkez aynı anlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 http://www.treasonnation.com/images/sup/ss/masonryStruct.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 20 yaş civarı kızlar, genelde 30una yakın erkekleri tercih ediyor aslında. bunu fazla sorgulamadan, kabul etmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hic sorgulamiyorum ben onu, tam tersi destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 arkandanım akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bu dogru bi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar