Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızların alt sınıftan birine karşı tutumları

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde benzer bi konu açılmıştı ama orada sadece bi kişi yaş farkını onaylayıp onaylamadığınızı sormuştu ben kızlara sormak istiyorum özellikle alt sınıftan biri size neden çekici gelmez nedir aranıza setler barajlar kuran?yaş mı sorun çevre mi başka şeyler mi ne tür düşünceler sizi rahatsız ediyor da size çekici gelen biri dahi o andan sonra önemini yitiriyor ne var?

bi örnekleyelim mesela diyelim ki bi kızla bakışıyorsun biraz sonra aynı seminere giriyosunuz(ufak bi sınıfta mini konferans tarzında) seminer başlamadan muhabbet dönüyor aranızda feciiii bi elektriklenme var.sonra bi prof geliyor anlatıyor bişeyler arada ufak nüansları gene yakalıyorsunuz elektroskop olmuşsunuz tüm artılar eksilere pelesenk olmuş halde prof yanınızdaki arkadaşa soruyor kaçıncı sınıf diye hazırlık diyor kız sonra size bi dönüyor bakıyor daha da dönmüyor asdfk bi arkadaş soruyordu da bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Ben bir an sosyal sınıf olarak algıladım

aynen..

ben kızlar hep üst sınıflarla çıkıyorlar diye uzattım okulu..

valla bak.

en üst sınıfta bayağı bi takıldım öle.. paso alt sınıflardaki kızlara.. "bu sene bitiyo ehehe" diyodum falan

edit2: bu konu niye bizde yaw. kişisele aldım..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sesu said:

Ben bir an sosyal sınıf olarak algıladım

aynen..

ben kızlar hep üst sınıflarla çıkıyorlar diye uzattım okulu..

valla bak.

en üst sınıfta bayağı bi takıldım öle.. paso alt sınıflardaki kızlara.. "bu sene bitiyo ehehe" diyodum falan

edit2: bu konu niye bizde yaw. kişisele aldım..

sonuç nooldu dayı, kazançlı çıkılıyorsa yapalım cidden sdfgf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...