forçen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet gördüm onu. invite ediyorum bende insan buldukça. fake mail açıp onları invite edicem hatta ehehe edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Fake mail olayina girmeni tavsiye etmem. :) bi kac yerde okumustum ya PTZ'lerini sifirliyorlar ya da account kapatiyorlar. Yani bu fake olayini senden once site sahipleri de dusunmustur bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 alın verin ekonomiye can verin davetiye atılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 öm ile mail verin üye davetiye yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi stockta ürün yok ki neye kasıcaz? stoga girdigi gibi birileri cekiyor ya da. oyle olması muhtemel cunku bi de urunu almayı garantilemek icin de ayrı bisey satılıyor sitede yine puan karsılıgı. yani mesela 1000+ puana laptop alıcan, bunu garantileyebilmek icin 4500 puana onu garantileyen seyden alıcan. amaaaa tahmin edin ne olmus? bu urun de bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Stoklar belirli zamanlarda yenileniyormus, biraz da hizli olmalisiniz simdiden internette Redeeming for Dummies dolasmaya basladi bile. sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 HEY HEY HEY HEY HEY HEY HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Unutmusum. :) asdfsad Hediye alanlar foto cekmis koymustu bunlar bir kaci sadece. son resim PSP Rock Band Bundle olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yok fake olmadıgını anladım facebook'tan falan bakınca ben de ama baya zor istedigin urunu almak. cok sanslı olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 birak o kadar da zorlugu olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya iyi de puanları kasıp kasıp mal gibi kalmak var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 olsun ya sonucta insan ustu bi caba harcamiyorsun puan toplarken. cokta uzulmem. Yapacagin tek sey davetiye isteyene yollamak + siteye gunde bir kere girmek. Biraz da sabir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ee bastaki oyundaki puanlari vermedi bana 2 puanin var diyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abi mayhem "evet girin kazanırsınız" demezse ben uraşmam bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Osuran_boğa said: abi mayhem "evet girin kazanırsınız" demezse ben uraşmam bunla. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu arada benim 8 arkadaşım invite ı kabul etti siteye girdi ama bana sadece 3-4 tanesinden ptz geldi? çok fazla ptz gelmeme sorunu oluyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 forçen said: bu arada benim 8 arkadaşım invite ı kabul etti siteye girdi ama bana sadece 3-4 tanesinden ptz geldi? çok fazla ptz gelmeme sorunu oluyor sanki? Ben mail attim benim de puanlarim eksik gelmisti. Duzelticeklermis. Hey, We're still experiencing some display errors with friends and pointz. Don't worry, we're hard at work to fix this bug. Your pointz are safe....until I steal them. Muahahahha! New members are having a problem setting up working accounts. You may not be able to earn pointz, see the Hallway or change your settings. It should be fixed in about 24 hours, but if it isn't, send an e-mail to [email protected] with the subject "Broken Account". This may also be the problem with members not seeing their friends and getting pointz from invites. It will be fixed as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Tr ye gelcekmi ki bu hediyeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Noise said: Tr ye gelcekmi ki bu hediyeler ? evet worldwide shipping var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Hayır hani gümrük fln bakımından sordum yoksa sabah akşam kasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sabah akşam kasma diye bişey yok :D en fazla invite atarsın arkadaşlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 urunleri gift olarak yolluyorlar sadece bunu biliyorum. Kolinin uzerinde kocaman GIFT yaziyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hmm o zaman bende bir invite alabilir miyim ? [email protected] 'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Senarious yolladım invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bazı böyle sistemler vardı, ne kadar kasarsan kas invite etmeden, veya siteye para ödemeden puan yalatmıyorlardı sana. öyle bir site dğeilse, invite etmeden de puan kazanılıyorsa güzel sistem aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar