Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP Serverı bilen?

Karahanli

Öne çıkan mesajlar

Hmm breathstealer pol biliyordu ama bilmiyorum bir daha uo ya başlarmı? Sharky eğer böyle bir şeyi başarırsan çok güzel olur ama bazı şeyler eskide kaldı... Geri döndürmek zor olabilir ama tabii ki istediğimiz her şeye, değer verdiğimiz her şeye ulaşmak için çaba harcayacağız... Ben eğer tekrar açılacak olursa breathstealer e sorarım galiba bana pol u bildiğini söylemişti elimden gelen her şeyi yaparım eğer istediğin bir şey varsa lütfen çekinmeden söyle...[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
Sosyal ağlarda paylaş

www.tornadoofhell.net Birkaç sorunlarımız var fakat haleldiyoruz. Serverda pvp yapıyor ama benim tanıdığım roleplay yapabilecek 3-4 kişi var iyi bir şekilde yapabilecek, 4-5 kişide eğilimli eğitilir orada istewrseniz butun zamanimi moonglow a verebilirim. Biraz eksiklerimiz var 4. gunu oldugu için ownerimiz ve script writerimiz cok yogun bpek duzenli olmuyor. Istıyorsan bir bak siteye ordadan mail atabilirsin acc ismi ve şifreni... Ben söylüyorum eğer 1 tane bile adam gibi role play yapabilen birisi çıkarsa bütün vaktimi ona vermeye hazırım... Senior Gm Emrl[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 05 Temmuz 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
Hmmpfs..

Su Ethernass `i yeniden isteyenlerin bir listesini cikarip da, yeniden bir Ar-Ge / Forum olayina girissek de, iclerinden POL konusunda yetenekli olan arkadaslari da ( veya ogrenebilecek ) eleyip eleyip developer kadrosuna alsak. Su yazin sonuna kadar su anda kagit uzerinde varolan Ethernass `i yeniden yaratsak.. Hmm pek guzel olur cidden.

Hemen arastirmalarima basliyim.

*! kafasini kasir *

+1
Fazla bir katkım olmasa bile her zaman Ethernass' ın yaşaması için yardımcı olmaya çalışırım. En azından forumlarını açsak kimler gitti, kimler kaldı, ne yapılabilir görsek.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 05 Temmuz 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
Hmmpfs..

Su Ethernass `i yeniden isteyenlerin bir listesini cikarip da, yeniden bir Ar-Ge / Forum olayina girissek de, iclerinden POL konusunda yetenekli olan arkadaslari da ( veya ogrenebilecek ) eleyip eleyip developer kadrosuna alsak. Su yazin sonuna kadar su anda kagit uzerinde varolan Ethernass `i yeniden yaratsak.. Hmm pek guzel olur cidden.

Hemen arastirmalarima basliyim.

*! kafasini kasir *

evet evet hemen baslanmalı ozledım rol yapanlar arasında oynamayı.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm acc başvurusu yaptıysan açılmıştır bakıyor arkadaşlar ama pek moonglow u ziyaret eden yok! Bencede sharky forumları açmaliki oyuncular ne durumda anlaşılmalı[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
Sosyal ağlarda paylaş

ethernass açılana kadar forumlar açılsa aslında veya veyaaa patiye geçici ethernass bölümü açılabilir hııı eevet denildigini duyar gibiyim :p[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu bilmeyen bir counstur mezarlıkta neden spawn yok diyen de o olamlı[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...