skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hmm breathstealer pol biliyordu ama bilmiyorum bir daha uo ya başlarmı? Sharky eğer böyle bir şeyi başarırsan çok güzel olur ama bazı şeyler eskide kaldı... Geri döndürmek zor olabilir ama tabii ki istediğimiz her şeye, değer verdiğimiz her şeye ulaşmak için çaba harcayacağız... Ben eğer tekrar açılacak olursa breathstealer e sorarım galiba bana pol u bildiğini söylemişti elimden gelen her şeyi yaparım eğer istediğin bir şey varsa lütfen çekinmeden söyle...[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sonuna kadar yanınızdayım... ar-ge Celtic ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 buarada senin bahsettiğin server hangi server? moonglowu rp adası olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 www.tornadoofhell.net Birkaç sorunlarımız var fakat haleldiyoruz. Serverda pvp yapıyor ama benim tanıdığım roleplay yapabilecek 3-4 kişi var iyi bir şekilde yapabilecek, 4-5 kişide eğilimli eğitilir orada istewrseniz butun zamanimi moonglow a verebilirim. Biraz eksiklerimiz var 4. gunu oldugu için ownerimiz ve script writerimiz cok yogun bpek duzenli olmuyor. Istıyorsan bir bak siteye ordadan mail atabilirsin acc ismi ve şifreni... Ben söylüyorum eğer 1 tane bile adam gibi role play yapabilen birisi çıkarsa bütün vaktimi ona vermeye hazırım... Senior Gm Emrl[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: sharky, 05 Temmuz 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Hmmpfs.. Su Ethernass `i yeniden isteyenlerin bir listesini cikarip da, yeniden bir Ar-Ge / Forum olayina girissek de, iclerinden POL konusunda yetenekli olan arkadaslari da ( veya ogrenebilecek ) eleyip eleyip developer kadrosuna alsak. Su yazin sonuna kadar su anda kagit uzerinde varolan Ethernass `i yeniden yaratsak.. Hmm pek guzel olur cidden. Hemen arastirmalarima basliyim. *! kafasini kasir * +1 Fazla bir katkım olmasa bile her zaman Ethernass' ın yaşaması için yardımcı olmaya çalışırım. En azından forumlarını açsak kimler gitti, kimler kaldı, ne yapılabilir görsek.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: sharky, 05 Temmuz 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Hmmpfs.. Su Ethernass `i yeniden isteyenlerin bir listesini cikarip da, yeniden bir Ar-Ge / Forum olayina girissek de, iclerinden POL konusunda yetenekli olan arkadaslari da ( veya ogrenebilecek ) eleyip eleyip developer kadrosuna alsak. Su yazin sonuna kadar su anda kagit uzerinde varolan Ethernass `i yeniden yaratsak.. Hmm pek guzel olur cidden. Hemen arastirmalarima basliyim. *! kafasini kasir * evet evet hemen baslanmalı ozledım rol yapanlar arasında oynamayı.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 haydi açforumları sharky! sırf forumları bile ayrı bir haz veriordu bana... :D ar-ge celtic ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 skyly buarada acc için başvuru yaptım tornedoya nezaman açılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bi soru daha :) bu sitenin forumları yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Hmm acc başvurusu yaptıysan açılmıştır bakıyor arkadaşlar ama pek moonglow u ziyaret eden yok! Bencede sharky forumları açmaliki oyuncular ne durumda anlaşılmalı[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ilginç hala cevapgelmedi maile... atladılar galiba... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 belkide acilmistir girmeyi denedinmi?[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tamam bi deniim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 servera girdim... quest yapiliormuş... questin başından olmayanlar giremediğim için kalitesini göremedim :) bir counselor geldi... moonglowun rp şehri (adası) olup olmadığını sordum bana alakası yok dedi brite yoladı beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kolayoyun sanırım Rp idi?![signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ethernass açılana kadar forumlar açılsa aslında veya veyaaa patiye geçici ethernass bölümü açılabilir hııı eevet denildigini duyar gibiyim :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yok yok patiye falan açılmasın yine eski ethernass forumları açılsın derim :) o online olanlarla mesajlaşmayı bile özledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 evet güzeldi bayağı ehe sharkiy baksa bıı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yakında geliyor.. Süpriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 süpriz ne? :D hadi açın şu forumları artık :) buarada Kolayoyun rp serverı değil... yani Cloxinia vaktinde öyleydi ama o kapandı şimdi Olorin diye bir servera hostluk yapior... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 skyly tornadoda moonglowun rpyle alakası yok dedi bir counselor doğrumu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu bilmeyen bir counstur mezarlıkta neden spawn yok diyen de o olamlı[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 icq falan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 269220515[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hala açan yokmu rp shardı??? ethernass forumlarına noldu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar