zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: GM_Eldarduil, 09 Mayıs 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Bende Arıyorum Rp sizlikten Kuduruyom :D rp serverı olmaz rp yapan oyuncu olur !!![signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Adam teleport ile çatıyya çıkarsan gidip adama kardeşim RP'yi bozuyorsun, in aşşa mı diyecek GM'ler. Bencede zorlama 'le RP olmaz.[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Rp zorla yaptırılamaz tabii ki ama Türkiye'de playerlar artık 2ye ayrılıyolar.. -Rp yapmak için oynayanlar.(ki son derece hızla azalıyor) -PvP yapmak için oynayanlar.(son derece hızla artıyor) Rp için açılmış kaliteli bi serverde , rp yapan playerlerin yanında yanlızca pvp için gelmiş, rp nedir daha onu bile bilmeyen playerleri banlamak kadar iyi bişey olamaz heralde. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 O zaman pvp yapmak için oynuyan ve rp yapanlara uyuz olan rp yapmayı sevmıyen sadece pvpden haz alan ınsanlar ıntıhar etsın ?[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hemenn gidiiyom köprüye aydınlattın benii.... :-P[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 beyler yakında aççam az sabredin[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama [Bu mesaj Bivrip tarafından 04 Haziran 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Ardhath, 04 Haziran 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Adam teleport ile çatıyya çıkarsan gidip adama kardeşim RP'yi bozuyorsun, in aşşa mı diyecek GM'ler. Bencede zorlama 'le RP olmaz. ya iyide adam güçlerini kullanarak çatıda yaşıo rp nin bir parçasıdır oda . pek çok büyücü güçlerinin kullanarak ışınlanabilir . ama eğer adam gelipde lag da kesitn falan diosa sıçmış demektir rp ye[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Vilt, 04 Haziran 2004 20:56 tarihinde demiş ki: O zaman pvp yapmak için oynuyan ve rp yapanlara uyuz olan rp yapmayı sevmıyen sadece pvpden haz alan ınsanlar ıntıhar etsın ? Bu söylediklerini bütün serverlerde yapabiliyolar.Yanlızca benim serverimde olmayacak.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ok ezıldım :-)[signature][hline]legend never die,only changes. vilt
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 @zgrw Britain Banka düz tamam da, teleport la jhelom banka'yada çıkılıyor. :)[signature][hline]
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Rp serverinin + ve - leri.. + Oyundan zevk alırsınız. + Oyunu söz ve davranışlarla kirleten şahıslara rastlama olasılığınız düşüktür. + Herkez kendisine neyi yakıştırıyorsa onu oynar. + Saygı görür saygı gösterirsiniz. + Sakince oyunu bırakıp evinizde uykuya çekilebilirsiniz. - Oyuncu sayısı diğerlerine göre daha az olur. - Sinir katsayınız diğer sunuculardaki gibi üst düzeyde olmaz. - Bazı durumların sizi bağlaması sonucu tamamen içine kapanık bir hal alabilirsiniz. - Kendi içinizdeki birinin yaptığı dengesizlik bütün guild veya topluluğa mâl edilir. Bunda sizde nasibinizi alırsınız. - Pvp Pvm gibi olaylarla daha nadir karşılaşırsınız. - Sıkılırsınız - Türkler Rp Yapamaz..... ( İstisnalar Kaideyi Bozmaz ) :) [Bu mesaj Manloth tarafından 04 Haziran 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yaw koca türkiyede RPyi seven ve UO RP shardı kuran yokmudur?? Ethernassı özledim!
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Rp Serveri Tam Anlamıyla Bir Risk İşidir. Kimse Bir Şeye zorlanmaktan Hoşlanmaz İnsanın İçinde Varsa Yapar. Yer Mekan Önemli Değildir. Siz Yapın Sizin Arkanızdan Gelen Muhakkak Olacaktır.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Türkiyede bir sürü UO serverı var ve hepside PvP önplanda tutuluyor... Beni kimse RP yapmaya zorlayamaz ve RP yapmak istemiorsam zorlamı yapacam diyenler işte bu diğer serverlara gider... RP zorunlu server nedemektir? RP yapmak isteyen insanların gelip RP yi bir baskı olarak görmeden oynayabileceği server demektir. Hangi servera gitsem RP yok diye inleyen adamlar gördüm neden bunlar bir çatıda toplanmıor anlamıorum! Ve anlamadığım bir noktada neden bir RP serverı kurulduğunda RPden çakmayan PvP manyakları gelip sorun çıkarır ve RP yapmak istemioruz der? şuana kadar gördüğüm RP serverlarının tümü RPyi bilmeyenlere RP öğretme sevdasına yıkılıp kül oldu... Öğretmeye çalıştılar, öğrettik sandılar ama serverın sonunu o öğrettik sandıkları getirdi... RP yapmak isteyen heryerde yapan diyen kişileride biraz mantığa çağırıyorum... bir RP ortamına girdiğinde sağdan bir başkası gelip"yıkarım huleyn burayı! Ezik RPciler!" yada "bab the kenk gp pls" derse sen nasıl RP yaparsın? Hani kesipte akıllandırayımda diyemiyorsun nede olsa buy bank guards macrosu hazırda beklior...
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yokmu hala açılan bir rp serverı... ? : (
Valheru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 aslında acılan shardların hepsı rp tabanlı ama zorunlu olrak ınsanları rp ye ıtme sansımızda sansınızda maalesef yok ayrıca acılan shardlardakı player sayılarının degıısklık gostermesı yenı acan arkadasların player cekme amaclı pvp ye yonelık ıtem,kolay skıll artısı ve benzerı yenılıklerı halıyle tabanı rp olan bu oyunu tarz olarak degıstırıyor.bu ııcn yapılacak bısey malesef cok zor zorla rp ye ıtılemeyecegı gıbı rp yapmayanların banlanacagı serverlerın omrude maalesef player gozunde fazla olmuyor o zaman bıze kalan sadece playerlarımıza guvenerek ıclerındekı rp sevgısını shardımıza tasımaları oalcaktır ki neyseki bu konuda şanslı oldugumuzu soyleyebılırım.....[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 noir e bekleris pek rp server'ı değil ama işte yine arada cıkıyor yapanlar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 birileri bir ara full rp shardı açcaz azkaldı falan diordu... noldu bilen varmı?
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: silencer, 09 Mayıs 2004 19:17 tarihinde demiş ki: nebulada iyi rp yapılıyor ama, genel müdür "rp"i mesela. Türk rp'si yapmıştım, Elf şehrine girerken ayakkabıyı falan çıkarmıştım falan. Feanor Curufinwe yanımdaydı, bi içki istemiştim, bulamadı sandım, noldu bulamadın mı falan dedim kızmıştı :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: nbl_silencer, 09 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Benim düşünceme göre eğer RP zorunlu ise RP olmaz. +1 çok haklı[signature][hline]HaD£S®
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 euhue +1[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bırakın +1i falan.... ben olurmu olmazmı demiyorum... olmaz diyorsanız size karışan yok... ben öle bir server arıom... olmasa bile denien bir server...
Karahanli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben öle bir server açılana kadar bu konuyu herkesin gözü önünde bulundurayım bari :D
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Off... Hakikaten hobbit i, Ethernass ı ve Erethar ı özledim... Son zamanlarda her ne kadar oyuncular birbirleriyle kavga etsede, her ne kadar role play kılıfı içinde başka amaçlara yönelinilsede, her ne kadar iyi role play yapıp ta kişiliği bozuk insanlar olup, o elit kadroda bile ayak takımını yaratmayı başarabilselerde, o kargaşayı, o entrika dünyasını çoook ama çook özledim. Sharky 6 nisan gunu www.ethernass.org da bir açıklama yaptı. Sponsorları ile ilişkilerini kesmişler fakat yeni bir sunucu açmaya çalışacaklarmış. Ama dediğim gibi bu son açıklama 6 nisanda geliyor... Paticiği pek takip etmem, sharky açıklama yapmış olabilir ama yaptığınız yorumlardan bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum... Şuan kendi free shardımız var... Free derken serbestsiniz istediginizi yapıyorsunuz... Orada Senior Gm im ve yalnızca Moonglow adasını role play zorunlu bir yer haline getirdim... Orada güzel bir role play ortamı var fakat normal bir sharda gelen oyunculara ne kadar role play öğretilebilir, ne kadar emote öğretilebilir (*sısarını bekler* , *canı sıkılır* gibi emotelar kullanan yığınca player var) tam olarak bilemiyorum... Scripterimiz yeni scriptler yazacak. Bu scp önerilerini son oynadığımız Erethar adlı sharddan yararlanarak önerdim... Eğer bir kaç küçük sorun hallolursa bunlarada zaman kalacak... bu Bgün shardın 4. günü, birkaç kez emote falan öğretmeye çalıştım ama pek kolay gözükmüyor... Beraber çalışabileceğim bir arkadaşım daha var... Oda hobbit-ethernass-erethar da oynadı ve role play i biliyor... Umarım güzel olur ve ben gerekirse bütün zamanımı Moonglow da geçirmeye razıyım... Ama şunu da itiraf etmem gerekliki o hobbit-ethernass-erethar 3 lüsünün role play bilgisine göre elit kadrosu çok tatmin olmayabilir ama normal playerlar a zor bile gelebilir role play i ama tabiiki öğretilecek ve baştan başlanabilecek. Bu arada role play i oyuncular yapar... Shard değil. Senior Gm Emrl[signature][hline]Hayatta bazi erdemler vardir... Kimisi basitçe bunlarin "iyi", kimisi de basitçe "kötü" olduklarini düsünür. Fakat bazilari vardir ki inkar edilemez. Bilgelik ve cehalet... Dünyadaki en büyük iki erdem. [Bu mesaj skyly tarafından 05 Temmuz 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hmmpfs.. Su Ethernass `i yeniden isteyenlerin bir listesini cikarip da, yeniden bir Ar-Ge / Forum olayina girissek de, iclerinden POL konusunda yetenekli olan arkadaslari da ( veya ogrenebilecek ) eleyip eleyip developer kadrosuna alsak. Su yazin sonuna kadar su anda kagit uzerinde varolan Ethernass `i yeniden yaratsak.. Hmm pek guzel olur cidden. Hemen arastirmalarima basliyim. *! kafasini kasir *[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Öne çıkan mesajlar