Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fotoğraflarım - raider

raider

Öne çıkan mesajlar

mesela genellikle az adam zor açılarla bina çeker, ya da araba çekmez kimse.

tabak, yemek çekmezler ama klişe olarak simit, çay bardağı çekerler. makro olarak çiçek böcük çekerler de ben "ahanda makro olarak çalışma ortamım.. tanıştırayım.. bu kalemim. kenardan kafasını uzatan da silgim" çekmez hani..

özetiyle

çok sıkıcı olm bunnar*

*resimler için değil. sıkıcı resim konsepti için dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğrafları kestiğin yerlere dikkat edersen daha güzel olur. Bazen rahatsız edici çerçeveler yapmışsın. Ama genel olarak umut verici bence. Klasik fotoğraflar olabilir, çekerken mutlu olduğun sürece sorun yok. Ki zaten farklılık tecrubeyle oturuyor. Sürekli çekmeye devam edersen bir kaç ay içinde bunların seni tatmin etmediğini farkedip, daha farklı enstanteneler yakalamaya başladığını görürsün. Devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya zati insan ne kadar çekerse o kadar anlıyor olayı. fakat ben pek fırsat bulamadım makinem olmadığından.bu ay sonuna doğru d90 almayı planlıyorum. o zaman daha güzel sonuçlar elde ederim sanırsam. bide insan makinesini yanında taşıyınca güzel şeyler yakalıyor aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yeni fotoğraflar ekliyorum.

geçen arkadaşın analog makinesini ödünç almıştım.ilk defa analog bir makina ile çekim yaptım. gayet değişik bir zevk verdi. :) fakat filmleri banyolatıp tarattıktan sonra gördümki aldığım filmler bayağı adiymiş. ayrıca bayatlamış. taratma işide pek kaliteli değildi. sonuç olarak bunlar çıktı ortaya. :-/ lütfen kalitelerine aldanmayın :)

1

2

3

4

5

6

7

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...