Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Selam, STOP! Hammertime! dan sonra şimdi de yine süper bir Firefox add-on'u ile karşınızdayım. Şu son haftalarca iyice tembelliğim üstümde. Ders çalışmak, işimi yapmak gibi yapmam gereken diğer işleri bırakıp youtube, facebook gibi rütin baktığım sitede saatler geçirmeye başladım. 5-10 dakka bakmak anlaşılır ama hiç bir yararı olmadığı halde sırf tembellikten ve işten kaytarmak için o sitelerde dolaşıp durmak felaket vakit kaybı. İşte burda LeechBlock devreye giriyor. Belli günlerde belli saat aralıklarında istediğiniz siteleri blokluyorsunuz. Dilerseniz uzunca rastgele bir şifre de ürettirebiliyorsun. İsteseniz de o sitelere giremiyorsunuz. Tabi isteyen şifreyi açar ya da başka browser ile falan her şekilde girer ama amaç o değil zaten. Can sıkıntısından ya da el alışkanlığından o sayfalardan birine girmeye çalışınca istediğiniz başka bir sayfaya yönlendiriyor sizi. Mesela bende şuraya yönlendiriyor: http://interfacelift.com/wallpaper_beta/dl/01223_alittlemotivation_1680x1050.jpg Çok yararını gördüm, tavsiye ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 güzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi o işlerden kaçmak için youtube'a paticik'e gerek yok yapmamak için google'da kelime bile aratabiliyorum akşama kadar sdf. şöyle neti keseninden yok mu dicem bu sefer oyunlara kasıcam. olayın kafada bitmesi lazım. ama bu sadece teşvik etmesi bakımından yararlı olabilir bazı bünyelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ehehehe gecen sene ofis arkadasima ayarladim, cok sorf yapiyordu. end of internet'e yonlendirdim (http://www.shibumi.org/eoti.htm). gecen hafta cocugun makalesi yayinlandi =) kendime de mi yapsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bloklayamadım bir türlü ya. neyi yanlış yaptığımı çözemiyorum. direk 1. sete yazdım siteleri işte tüm günleri seçtim 1600-0600 yazdım ama ı ıh olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 0000-0600,1600-2400 şeklinde dene. Bir de bütün domain'i bloklamak istiyorsan domain başına yıldız koy. Mesela: *youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar