Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 fede said: nesi şekil abi. en fazla geçiren garanti ve finans ve akbank
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi imkansız falan demeyin ya :) askerdim. Nizamiyeden çağırdılar. Gittim kurye bişiler imzalattı. Garanti oldugunu gördüm paracard degisti sandım. Aldım zarfı gidiyordum açıyım dedim bi baktım 1500TL limitli CC :) gittim iptal ettirmeye hemen :) dediler niye iptal ettirmek istiyorsun? maaşım 16 lira isterseniz kullanayım falan. baya gülmüştük. Kime verecekleri hiç belli olmuyor.
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 garantiyi sırf internet şubesi için seviyorum diğerlerinden çok iyi
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 internet şubesi gerçekten kaliteli ve basit. İşbankası'nınki biraz proluk istiyor. kullanırken :) Karmaşık yapmışlar
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 elesso said: garantiyi sırf internet şubesi için seviyorum diğerlerinden çok iyi heh bende biraz bu yüzden almak istiyorum. Çünkü çoğu işimi internet bankacılığı ile halledicem. Rapid premium, di.fm premium vs tarzı şeyler için çok kullanıcam. Yani bana zorluk cıkartmaması gerekiyo.
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Quadrophenia said: Kefilsiz veya gelir belgesiz 1000TL limit imkansiz. Maksimum 500 alirsin herhalde. öğrenciyim, gelirim yok teb hayvanı kefilsiz 7500 limit verdi.
Öne çıkan mesajlar