Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Oyun inceleme yaparım ancak para alma işleriyle ugraşamam ( para almam almak istemem )birde lank diye dakkasında yazamam incelemeyi bir oyun 2-3 hafta sürer inceleme hatalar vs.. o yuzden basvurmayacağım illegal olarak post atarım (eger yaparsam) siz yayınlarsınız altında kucuk bir ismimi gecerseniz ne mutlu bana gecmezseniz canınız saolsun
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 halihazırda yapabiliyorsun onu zaten, illegal filan değil. :)
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Başvuruda bulunmustum bır ornek yazı yazıp maıl atmam ıstendı maılı attım yarım saat sonra baktıgımda ıse sıtede yazım sılınmıstı ...Sıtedekı cogu kısının aksıne yazının sadece %30-40 lık bolumu cp ıdı orasıda tam ıcerıgını bılmedıgım ıcın sozlemsmenın ...Satrancla ılgılı bır program belırtmıstım ..Neden boyle bırsey yapıldı anlıyamadım sıtenızde:S
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sitedeki çocu yazının aksine %30-40 ı c/p ise sitedeki yazıların çogundan %30-%40 fazla c/p içeriyo demektir
Alis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Search engine optimization "internet marketing" konularında bilgi verilmesi gerekirse ben yardımcı olurum çünkü o dünyanin içindeyim ayrica para almak istemem yazmayi severim kendi blogum haricinde burdada türkçe olarak yazarim.
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mulgear6 said: sitedeki çocu yazının aksine %30-40 ı c/p ise sitedeki yazıların çogundan %30-%40 fazla c/p içeriyo demektir sıtedekı yetkın ne bılmıyorum ama nedense bugun gırılen yaklasık 10 konuya baktım bır kelıme degıstırılmeden baska sıtelerden alınma chıp olsun merlininkazani vb ... %75ını kendımın yazdıgı sadece istatistiki verilerin oldugu bolumu cp yapmak zorunda kaldım su kadar uyeye sahıp su saatlerde su kdr onlıne oluyor dıyı pbununla ılgılı yorum yapmak sıtedekılere gore fazla cp yapmaksa bılemıyorum artık ...
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cp dediğin yazıların linkleri ile nerden cp edildiyse o linkleri de koyar mısın bi yanyana?
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi bu ne ya. haberi facepalm ile noktalamak en iyisiymiş falan, lol. http://dergiweb.com/turkiye/hasankeyf-icin-muthis-bir-cozum-1388
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yav said: cp dediğin yazıların linkleri ile nerden cp edildiyse o linkleri de koyar mısın bi yanyana? oyun mmo bolumundekı hangı haber kısı tarafından yazılmıs cok merak ettım acıkcası cın muhabbetlerını 2 ay once aynı yazı ıle okumustum ornegın :D
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yazının %35 i, %25.432 si cp diye bir olay yok. İstatistik alacaksan onu zaten yazarsın. Rakamlar varsa onu belirtirsin. Yani bi yazıda x programının satışı 10 milyon rakamına ulaştı diyorsa onu illaki alıcaksın. 9 milyon 999 bin oldu diye yazmazsın tabikide. Onun dışında böyle şu paragrafı alıp cp leyim dersen o yazıya yer vermiyoruz. Ki gönderdiğin yazı çok bariz cp. Önceden de en az bir 5 kere belirtmiştim ki siteye cp yazı koyan yazara ihtiyacımız yok. Öyle bir şey yapacak olsa idik bunu kodlayarak hallederdik. Yazar dediğin internetteki haberleri inceleyip bir kaç kaynaktan faydalanarak düzgünce o haberi sıfırdan kendi yazan insandır. Heh çok komik aslında. Diyoruz ki bir deneme yazısı gönderin inceleyip ona göre karar verelim. Daha ilk deneme yazısı çalıntı olmaz ki. Aynı yazı şekli aynı kelimeler aynı resimler alıp bir yazıdan bizim siteye koyarsan site ziyaretçileri neden gelip bizim sitemizde okusun ki? Farkın olmadıktan sonra neye yarayacak? Ayrıca bir haber çıkar, atıyorum Firefox 4.0 çıktı. Bunu bir site Firefox 4.0 türkçe desteği yok! diye başlık atar, bir başkası Firefox 4.0 çok hızlı! yazar bir taneside rastgele bir şey yazar, mesela ; Firefox 4.0 Ormanda 10 Kaplan gücünde Şimdi son yazdıgımı alıp aynı başlığı yazıp o şekilde yazı içeriği oluşturursan bunun da %20 si cp diye bir olay yok. Diğer başlıkları da aynen alıp koyarsan ve içerik girişi de benzer şekilde olur ise buda cp yazıdır. 2 kelimesini değiştirip kendi klavyenden çıkarsanda cp yazısıdır. Yazacağın haber yazısını okuyup anla, 1-2 kaynaktan ek bilgiler koy. düzenlemesini yapıp kendi üslubunla yaz gönder. gayette içerik değeri olan ve güzel bir yazı ortaya çıkarırsın.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Beni de kabul etmişler sağolsunlar, 2 günde 7 yazı girdim ama ayda 15 tamamlayabilecek miyim halen şüpheli :p
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben de kabul edildim, şöyle söyleyeyim, 3 gündür resmem tutku oldu bende haber girmek. Sadece site için değil, kendim için de çok yararlı oldu. Şöyle ki, hem haber araştırırken 3-4 kaynaktan bilgi alıp birşeyi enine boyuna öğrenmiş oluyorum. Aynı zamanda yazarken cümleleri kullanış olsun, yazım ve noktalamaya dikkat ediş olsun, bu konularda kendimi geliştiriyorum. Hatta şöyle söyleyeyim, öyle keyif verdi ki bu olay, ailemin yanında olduğum için ve burda internet bağlantım olmadığından yazı giremeyecektim cumartesi günleri, cidden bi eksiklik hissettim geldim abimlere ordan paylaştım 2 yeni haber. Hatta Nokia ovi'nin nelere yaradığını tam olarak da çözdüm araştırma yaparken. Özet olarak söyleyeceğim şu ki, istekli yapın, c/p yapayım keyfime bakayım demeyin, göreceksiniz keyif verecek, size de çok şey katacak. dipnot: Bunlar 3 günde yaşadıklarım, siz düşünün.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 valla bende de aynen öyle sürekli bir haber girme isteği var ama ilk günler olduğu için diye düşünüyorum yoksa ay bitmeden ben biterim.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 öyle olmaz sanırsam dayıboy :D edit: hem şu zamanda yazarlara düşen görev de farkına varmasak bile fazla aslına. Fazla derken, daha büyük bir kaliteli kadroya ulaşılınca, paylaşım daha da artacağı için site çok daha rahat güncelliği yakalayabilecek mesela. O şekilde fazla yani, yoksa keyifli mi keyifle ehehe
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 benım yazıma cp dedıler ya ztn burada bu ıs bıtmıstır yolladııgm yazıya bı bakıp sılseydınız ...Satrancla ılgılı bır yazılım gırmsıtım satrancta turkıye 4. lugum oldugu ıcın yazı tamamen bana aıttı halbukı cp denmıs yazıya gulmekten baska ne dıyım :D keske oradakı cınde wow yasaklandı yazısı gıbı yazsaydım 1.5 ay once sıtelerde aynı yazıyı okumustum :D ohohoho bıde suclu cıktık neymıs cp gecınız .........
Öne çıkan mesajlar