DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şimdik arkadaşın laptop virüs dolmuş yawaşlamış cart curt format at diye getirdi, müzikti belgeydi resimdi ne warsa D ye at, cyi silecem ona göre dedim ok dedi hepsini attı. ben de hiç D ye bakma ihtiyacı duymadım tamam silebilirsin dedi attım formatı. yeni windows başladı fln bi baktım, D sürücünde de bi windows gözüküyo. bundan da ilginci, yedeklediğimiz hiç bişey gözükmüyor, ama yer olarak baktığımda görünenden çok daha fazlası D sürücüsünde war. görünen sadece windows+prog. files+docs&settings. bunların kapladığı alan yaklaşık 5gb fln ama D sürücüsünde 10gb dolu gösteriyor. şimdi file recover diye bi programla deniyorum o kaybolan görünmeyen dosyaları bulmayı ama pek işe yaradığı söylenemez. kafam almadı nası bişey bu, yardımcı olabilcek warmıdır??
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 gg yok, çözüm istiyorum teneke :)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yokmu bu işin uzmanı söz sahibi ? :(
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bence arkadaşının önceki windowzu d ye kuruluydu sen de c ye format attın d deki kaldı.yedek filan kalmamıştır o hdd de sen tüm formatla diski o d deki alan da windows yedekleme-güncelleme dosyası gibi şeyler olabilir
Alis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 os değişti regler değişti normal görmemesi birisi ntfs diğeri fat'dır oda olabilir görmek gerekir ss koysan birazda teknik detay versen daha iyi olur
Öne çıkan mesajlar