DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şimdik arkadaşın laptop virüs dolmuş yawaşlamış cart curt format at diye getirdi, müzikti belgeydi resimdi ne warsa D ye at, cyi silecem ona göre dedim ok dedi hepsini attı. ben de hiç D ye bakma ihtiyacı duymadım tamam silebilirsin dedi attım formatı. yeni windows başladı fln bi baktım, D sürücünde de bi windows gözüküyo. bundan da ilginci, yedeklediğimiz hiç bişey gözükmüyor, ama yer olarak baktığımda görünenden çok daha fazlası D sürücüsünde war. görünen sadece windows+prog. files+docs&settings. bunların kapladığı alan yaklaşık 5gb fln ama D sürücüsünde 10gb dolu gösteriyor. şimdi file recover diye bi programla deniyorum o kaybolan görünmeyen dosyaları bulmayı ama pek işe yaradığı söylenemez. kafam almadı nası bişey bu, yardımcı olabilcek warmıdır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 windows 7 mi kurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Selam gg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 gg yok, çözüm istiyorum teneke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yokmu bu işin uzmanı söz sahibi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bence arkadaşının önceki windowzu d ye kuruluydu sen de c ye format attın d deki kaldı.yedek filan kalmamıştır o hdd de sen tüm formatla diski o d deki alan da windows yedekleme-güncelleme dosyası gibi şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 os değişti regler değişti normal görmemesi birisi ntfs diğeri fat'dır oda olabilir görmek gerekir ss koysan birazda teknik detay versen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Recuva'yla bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar